Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Men du kan också välja köket Art Deco

Dockan, MalmöD-1304 - Lilla Varvsgatan 49B

Såld
Tillträde:Preliminärt januari 2021.Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:4 / 7Rum:2Boarea:52 kvmHiss:JaAvgift:3 282 kr

Smultronstället Brf Lilla Varvsgatan - Malmös mest smakrika innergård

Genomgående tvåa belägen mitt mellan hav och stad. Kika in i vår fina inredningvalskatalog och se hur du utan extra kostnad skapar ditt drömhem!

Två rum och kök fördelat på 52 välutnyttjade kvadratmeter. Rymlig hall med plats för förvaring leder vidare in till hemmets hjärta, kök och vardagsrum. Här finns plats för både matbord och soffhäng. Sovrum med plats för dubbelsäng. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Smart planerad förvaring bakom skjutdörrar och garderober.

Fantastiskt läge med Dockan och den härliga miljön runt husknuten. Centrum ligger en kort promenad bort och åt andra hållet finns hela Västra hamnen med badplatser, skola, skatepark och charmiga gränder. Innergården har det lilla extra, kvarterets oas och gröna lunga. Den är tillgänglig endast för er som är boende i huset och kan nyttjas som en egen trädgård.

Ett hem i Lilla Varvsgatan är en stilsäker bostad. Vi erbjuder tre kostnadsfria köksalternativ som tagits fram med hjälp av proffsiga inredaren Frida Ramstedt på Trendenser. Golven pryds av ett parkettgolv från Kährs, Ek Taranto, som är en vit mattlackad ekparkett. Väldigt vackert till de vita väggarna.

Badrummen är helkaklade med vita väggar och grå klinker. Vit kommod från Vedum och duschväggar i klarglas. Elektrisk handdukstork och tvättmaskin och torktumlare är standard i alla badrum.

Brf Lilla Varvsgatan består av totalt 131 lägenheter. I källaren finns förråd och parkeringsplatser. Föreningen ansluts till bilpool via Sunfleet och har även en lådcykelpool att förfoga över. Som första köpare får du dessutom ett årskort till kommunens cykeluthyrning inom Malmö stad. Du får också ett Jojokort laddat med 1000 kr och i trapphuset finns en realtidsskärm där du ser tidtabell för bussarna lite längre upp på gatan. Smidigare resa kan det inte bli! Är du cykelburen på egen cykel förvarar du denna säkert i husets källare. Här finns totalt över 300 cykelplatser att förfoga över. Och föreningen har sin alldeles egna cykelverkstad där du hittar de vanligaste verktygen för en cykelreparation.

Som tidig köpare har du möjlighet att göra inredningsval och påverka stilen i ditt nya hem. Peabs kundansvariga hjälper dig med allt det viktiga genom hela processen. Kontakta ansvarig mäklare på Fastighetsbyrån redan idag och ta första steget till just ditt drömboende!