Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Dockan, MalmöD-1401 - Lilla Varvsgatan 49B

Såld
Tillträde:Preliminärt januari 2021Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:BostadsrättVåning:5 / 7Rum:2Boarea:51 kvmHiss:JaAvgift:3 249 kr

Smultronstället Brf Lilla Varvsgatan - Malmös mest smakrika innergård

Välkommen till en lummig oas på ett fantastiskt läge mitt i Dockan. En kommande park på ena sidan, havet ett stenkast bort och ändå så nära city!

På Lilla Varvsgatan i Dockan bygger vi ett projekt utöver det vanliga, med välplanerade hem i varierande storlekar kring en stor grön gemensam innergård. Vi närmar oss nu inflyttning som startar efter sommaren och kommer att ske i etapper. Vi har några fina bostäder om 3-5 RoK kvar varav en del i 2-plan antingen i markplan med egen uteplats mot gården eller om du hellre bor på toppen på våning 6-7 med tre härliga utemiljöer.

Innergården blir också något alldeles extra. Här skapar vi en grönskande fruktträdgård som kommer bli en given mittpunkt för alla i föreningen. En plats för avkoppling under äppelträd och vinrankor, en plats för lek för familjens yngsta och en plats att umgås på med vänner och nya grannar. Läs mer om kvarterets gröna oas här och ta en virtuell gårdstur under Upptäck projektet, "Visning i 360".

Bostäderna i Brf Lilla Varvsgatan
Är du på jakt efter en större bostad eller något som passar barnfamiljen? Då har vi boendet för dig! Vad sägs om en lägenhet i 2 plan med kök och vardagsrum på bottenvåningen och en privat sovavdelning på ovanvåningen? Ta en rundtur i en av våra 2-plans lägenheter med radhuskänsla här!

Här finns naturligtvis två helkaklade badrum, förvaring under trappan, i garderober och klädkammare. Vi kallar dem apartment houses, och här får du alla villaboendets funktioner och kvalitéer och kan samtidigt fortsätta leva ett enkelt och bekvämt cityliv. Du har tillgång till den gemensamma och slutna trädgården där barnen kan leka en stund innan middagen men du slipper alla villaboendets måsten med gräsklippning, drift och underhåll. Här får du tid över att umgås med familjen och njuta av livet!

Naturligtvis finns här även gott om alternativ för dig som söker något mindre eller en fyrarummare på ett plan. Oavsett vilket hem du väljer kan vi lova dig ett optimalt boende med attraktivt läge i härlig havsnära miljö. Så centralt och nära stadspulsen fast ändå nära grönskan och Västra hamnen. Det här är en dröm för dig som vill bo modernt, bekvämt och leva gott.

Upplev din bostad
Under Upptäck projektet hittar du vår Bostadsväljare som gör det enkelt för dig att hitta en bostad. Lediga lägenheter visas som gröna och sålda som röda. Du kan också få en tjuvtitt in i våra nya hem via en rundvandring i en av våra 2-planslägenheter.

Inflyttning i etapper
Inflyttning i Brf Lilla Varvsgatan sker i etapper och väljer man att köpa en bostad i trapphus A är man först in. Inflyttingstider för de olika trapphusen är beräknat till följande:
Trapphus A, inflyttning 28-31 augusti år 2020
Trapphus B, inflyttning 20-22 oktober år 2020
Trapphus C, inflyttning 8-10 december år 2020
Trapphus D, preliminär inflyttning i januari/februari år 2021

Öppet hus i vår bobutik i Dockan
Vid försäljning i Lilla Varvsgatan samarbetar vi med Fastighetsbyrån. Läs mer i broschyren som du hittar här på sidan, eller välkommen att kontakta våra mäklare med dina frågor och funderingar! Vi håller regelbundet öppet i bobutik på Hallenborgs gata 20. Kika gärna in under fliken visningar för mer information om nästa tillfälle. Givetvis går det bra att boka möte med mäklarna även andra dagar i veckan än de utannonserade.