Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Betonggrått kök!

Dockan, MalmöD-1502 - Lilla Varvsgatan 49B

Såld
Tillträde:Preliminärt januari 2021Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:6 / 7Rum:3Boarea:94 kvmHiss:JaAvgift:4 873 kr

Smultronstället Brf Lilla Varvsgatan - Malmös mest smakrika innergård

En etagevåning högst upp i huset, penthouse med tre utemiljöer!

Penthouse i etage! Välkommen till ett läckert och lite annorlunda hem. Umgängesytor med kök, matplats och vardagsrum på bottenvåningen. Här på sjätte våningen hittar du också en balkong som nås via vardagsrummet. En trappa tar dig högst upp till sjunde våningen med utsikt över takåsarna i Dockan. Två sovrum varav ett med walk in closet i anslutning samt ett andra badrum ryms på detta plan. Och ytterligare två utemiljöer! Hela tre utemiljöer bjuds i denna våning och från balkongen i söder blickar du ut över föreningens gröna innergård.

Fantastiskt läge med Dockan och den härliga miljön runt husknuten. Centrum ligger en kort promenad bort och åt andra hållet finns hela Västra hamnen med badplatser, skola, skatepark och charmiga gränder. Innergården har det lilla extra, kvarterets oas och gröna lunga. Den är tillgänglig endast för er som är boende i huset och kan nyttjas som en egen trädgård.

Ett hem i Lilla Varvsgatan är en stilsäker bostad. I denna bostad är inredningsvalen satta och här väntar ett snyggt betonggrått kök med ljus bänkskiva, ett vackert vitlackerat ekparkettgolv från Kährs, badrum med vitt kakel på väggar och behaglig grå kulör på klinkersgolv mm. Din mäklare har fullständig information gällande valen som ni kan ta del av direkt.

Brf Lilla Varvsgatan består av totalt 131 lägenheter. I källaren finns förråd och parkeringsplatser. Föreningen ansluts till bilpool via Sunfleet och har även en lådcykelpool att förfoga över. Som första köpare får du dessutom ett årskort till kommunens cykeluthyrning inom Malmö stad. Du får också ett Jojokort laddat med 1000 kr och i trapphuset finns en realtidsskärm där du ser tidtabell för bussarna lite längre upp på gatan. Smidigare resa kan det inte bli! Är du cykelburen på egen cykel förvarar du denna säkert i husets källare. Här finns totalt över 300 cykelplatser att förfoga över. Och föreningen har sin alldeles egna cykelverkstad där du hittar de vanligaste verktygen för en cykelreparation.

Kontakta ansvarig mäklare på Fastighetsbyrån redan idag och ta första steget till just ditt drömboende!