Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Flera olika penthouse våningar att välja mellan

Dockan, MalmöD-1601 - Lilla Varvsgatan 49B

Såld
Tillträde:Preliminärt januari 2021Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:7 / 7Rum:4Boarea:100 kvmHiss:JaAvgift:5 211 kr

Lugna stunder på takterrassen i väst eller balkongen mot öst?

En egen terrass att odla på i Brf Lilla Varvsgatan? Till denna fantastiska takvåning följer både en takterrass på 22 kvm och en balkong om 16 kvm!

Förutom 100 kvm boarea högst upp i huset erbjuds till denna lägenhet en 22 kvm stor terrass emot väst och en 16 kvm stor balkong emot öst och grönskande innergård. Bostaden som är genomgående bjuder på stora fönsterpartier, mycket ljusinsläpp och en genomtänkt planlösning med 3 sovrum ocg två badrum. Förråd finns på källarplan och för denna bostad är garageplats i huset garanterad om önskat.

Fantastiskt läge med Dockan och den härliga miljön runt husknuten. Centrum ligger en kort promenad bort och åt andra hållet finns hela Västra hamnen med badplatser, skola, skatepark och charmiga gränder. Innergården har det lilla extra, kvarterets oas och gröna lunga. Den är tillgänglig endast för er som är boende i huset och kan nyttjas som en egen trädgård.

Ett hem i Lilla Varvsgatan är en stilsäker bostad. Till detta hem är inredningen redan beställd och fullständig information om materialvalen får du om du vänder dig till ansvarig mäklare.

Brf Lilla Varvsgatan består av totalt 131 lägenheter. I källaren finns förråd och parkeringsplatser. Föreningen ansluts till bilpool via Sunfleet och har även en lådcykelpool att förfoga över. Som första köpare får du dessutom ett årskort till kommunens cykeluthyrning inom Malmö stad. Du får också ett Jojokort laddat med 1000 kr och i trapphuset finns en realtidsskärm där du ser tidtabell för bussarna lite längre upp på gatan. Smidigare resa kan det inte bli! Är du cykelburen på egen cykel förvarar du denna säkert i husets källare. Här finns totalt över 300 cykelplatser att förfoga över. Och föreningen har sin alldeles egna cykelverkstad där du hittar de vanligaste verktygen för en cykelreparation.

Som tidig köpare har du möjlighet att göra inredningsval och påverka stilen i ditt nya hem. Peabs kundansvariga hjälper dig med allt det viktiga genom hela processen. Kontakta ansvarig mäklare på Fastighetsbyrån redan idag och ta första steget till just ditt drömboende!