Om projektet

Moderna hem i klassisk New England stil

Maria Sol: Mitt i Mariastaden växer det nya kvarteret fram. 25 villor med inspiration från New England i en modern touch. På framsidan ligger entrésidan och på baksidan den privata trädgården. Carport binder samman husen och utvändigt förråd ingår.

Huset rymmer en bottenvåning med gemensamma umgängesytor. Kök och vardagsrum i öppen planlösning, trivsamt avdelat med en bardisk mot köket. På ovanvåningen finns tre sovrum samt ett litet allrum alternativt fyra sovrum.

Här finns allt vad familjen behöver med en rymlig entré med klinker på golvet. Tvättstuga och två helkaklade badrum som ger möjlighet till både dusch och badkar. Förvaring under trappan, i garderober samt i klädkammare.

Den som behöver kan välja en tillbyggnad som förlänger vardagsrummet och ger ytterligare 9 kvm umgängesytor.

Vi kommer att erbjuda tillval så att du kan sätta en personlig prägel på ditt nya hem.
Busshållplats har du nästan utanför dörren utmed Mariehällsvägen.

På Maria Sol får du ett bekymmerslöst boende med stil!

BRF Grönfinken: Kvarteret består av 8 lägenheter i 2 huskroppar. Lägenheterna på markplan har inte bara egen inglasad uteplats utan får också en alldeles egen trädgårdstäppa utanför lägenheten. På andra våningen har lägenheterna en inglasad balkong om 13 m2. Mellan husen byggs en pergola som är fri att nyttja av de boende, här finns möjlighet att skapa en trevlig grillplats och grön oas i kvarteret.

Kök och vardagsrum erbjuder generösa umgängesytor och dubbeldörrar leder till den inglasade uteplatsen eller balkongen. Ett av sovrummen är lite större och här finns även förvaring i garderober och i bostaden finns även en klädkammare.

Köksinredningen ger en fräsch bas med vita luckor och vita vitvaror. På golven läggs ekparkett, förutom hallen där det läggs lite mer praktisk klinker. Som tidig köpare har du möjlighet att göra tillval och påverka inredningen i ditt nya hem.

På gården har varje lägenhet ett förråd. Utmed Grönfinksgatan anläggs parkeringsplatser. Fiber för Internet, TV och IP-telefoni installeras.
Inflyttningen planeras till september!

Att köpa nybyggt är en trygg affär! Föreningens ekonomi granskas av oberoende intygsgivare, besiktningar sker innan inflyttning och efter 2 års boende görs en garantibesiktning. Du har dessutom möjlighet att sätta din prägel på boendet utifrån våra inredningsval. Men kanske det bästa av allt, hela bostaden är alldeles ny och fräsch. Det är bara att sätta nyckeln i dörren och börja bo!

Bostäder och priser

Nr. Status
A1002 Såld
B1001 Såld
B1002 Såld
B1102 Såld
A1001 Såld
A1101 Såld
A1102 Såld
B1101 Såld
25 Såld
20 Såld
19 Såld
18 Såld
17 Såld
16 Såld
15 Såld
14 Såld
13 Såld
12 Såld
11 Såld
06 Såld
Läs mer

Läget

Vårt nya boende kommer att erbjuda en trygg och trivsam miljö för familjen, där du kan låta barnen leka fritt - antingen i det trivsamma, gröna området kring husen eller på din egen täppa.
Från Mariastaden är det nära till både centrum och naturen med fina strövområden i vacker bokskog och bad i Öresund. Är du intresserad av ridning eller golf så finns det möjlighet till det alldeles i närheten. In till centrala Helsingborg tar man sig på tio minuter med bil, lite längre med cykel eller med stadsbussarna som passerar i närheten. På cykelavstånd ligger också Maria station med tåg till Lund, Malmö, Köpenhamn och Ängelholm.

Alla bilder

Andra intressanta projekt