Om objektet

Välplanerade ytor i modern New England stil

Mariastaden har en miljö med en härlig blandning av gammalt och nytt i en varierande arkitektur. Utmed Grönfinksgatan byggs nästa tillskott villor, hemtrevliga hem i 2 plan.
Området bjuder på mycket grönska med parken som närmsta granne och det centrala läget nära centrum och med bra pendlingsmöjligheter.

Tre sovrum, två badrum, kök och vardagsrum i trivsamt öppen planlösning. Lägg därtill tvättstuga, klädkammare och ett extra allrum och du har alla bekävmligheter som barnfamiljen behöver.
Allt detta ryms på 121 välplanerade kvm. Det finns också möjlighet att göra en tillbyggnad och få ett läckert vardagsrum i vinkel, eller kanske behövs ytan som ett extra sovrum, boarean blir då 130 kvm.

Materialen och detaljer är planerade med omsorg. Vitt fräscht kök är standard, laminatbänkskiva och inbyggda vitvaror som går i vitt. Ekparkett pryder golven och badrummen är givetvis helkaklade. Som tidig köpare har du dessutom möjlighet att påverka materialval via vårt tillvalsutbud.

Carport och utvändigt förråd ingår. Resten av din trädgård inreder du själv efter drömmar och behov. På entréplanet installeras golvvärme och husen värms upp med hjälp av fjärrvärme och FTX-ventilation, vilket ger både en god driftsekonomi och ett bra klimat.
Bjälklag i betong gör att ljudnivån blir väldigt behaglig, här hör du inga steg och dunsar från ovanvåningen. Fasaderna kläs i vit liggande träpanel och fönster samt dörrar blir gröna.

Att köpa ditt nya hem från Peab är en trygg affär. Peab täcknar färdigställande skydd och ditt nya hem besiktigas före inflyttning. Du har också garantier och en garantibesiktning genomförs efter två år.

Alla bilder

Kontakt

Inger Karlsson, Peab

Säljare

Telefon: 042-25 10 00

Dokument & länkar

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.