Om projektet

Nya bostäder i grönskande miljö

Det är lätt att förstå varför Pålsjö blivit en så populär del i Helsingborg. Här behöver du inte välja om du vill bo nära grönska, hav eller city - allt finns inom räckhåll!

Nu växer Pålsjö norrut när en helt ny stadsdel planeras. Närmast grönskan planerar Peab för 58 nya hem. Allt från den yteffektiva tvåan på 53 m2 till penthousevåningen på 106 m2. Alla med generösa balkonger eller terrasser. Lägenheterna i markplan får båda plattsatt uteplats och gräsyta, optimalt för dig som vill ha villans fördelar men ändå ett bekvämt och lättskött hem.

Detta blir ett boende värt att vänta på! Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad inför säljpremiären efter årsskiftet. Lägenheterna fördelas utifrån datumet då du anmält intresse, så vänta inte för länge!

Läget

Hela Pålsjö skog ligger som närmsta granne. Det är få förunnat att ha så nära till motionsstråk, och det blir så enkelt att inleda dagen med en morgonpromenad, en joggingrunda efter jobbet eller en tennismatch på helgen. Kanske tar du hellre en god fika och njuter av livet på helgen, du har väl smakat de goda våfflorna i Pålsjö? På andra sidan skogen väntar saltstänk och sand mellan tårna. Här finns flera härliga badplatser och platser att njuta av sommar, bad och strand. Även city och service ligger på behagligt avstånd hemifrån. Här får du det bästa av alla världar!

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Inger Karlsson, Peab

Säljare

Telefon: 042-25 10 00

Andra intressanta projekt