Om objektet

Nya bostäder i Havsbaden

Parallelltrapetsen i Havsbaden - ett unikt bostadsområde i Ängelholm. I skogspartiet mellan den gemytliga småstaden och i direkt anslutning till det attraktiva Havsbadsområdet pågår förberedelserna för ett boende med naturliga förtecken. Första etappen tomter är bokad och vi släpper nu deletapp II av fribyggartomter till försäljning.

Fribyggartomt innebär att du köper tomten och blir lagfaren ägare. Det är sedan upp till dig hur du går vidare. Har du kunskapen kan du hålla i entreprenaden och processen på egen hand eller väljer du ut ett hus hos ett företag som säljer styckehus och som kan ge dig en all-inclusive lösning.

Nedan svar på vanliga frågor:
Varför heter området Parallelltrapetsen?
Projektet har fått sitt namn på grund av tomtens form.

Dränering i området?
En omfattande markentreprenad kommer att utföras i området, där bl a dränering, gator och övrig infrastruktur kommer att byggas ut.

Byggrätt?
Byggrätten framgår av Ängelholms kommuns detaljplan 1053. Det finns ingen regel om hur stor procentuell andel av tomten som får bebyggas i detaljplanen.

Lagfart?
Ansökan om lagfart skall ske inom 3 månader från köp. Det görs till inskrivningsmyndigheten som lyder under lantmäteriet. Utan lagfart är du inte juridiskt ägare till tomten.
Du betalar 1,5 % på tomtpriset samt en expeditionsavgift på 825 kronor.

Priser och aktuella tomter för deletapp II hittar du i bifogade filer till höger!

Alla bilder

Kontakt

Inger Karlsson, Peab

Säljare

Telefon: 042-25 10 00
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.