Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Härliga umgängesytor

Brunnshög, Lund1301 - Solvändan 1 E

Såld
Tillträde:Prel. från vintern 2018Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:4 / 5Rum:2Boyta:59 kvmHiss:JaAvgift:3 688 kr

Upptäck det gröna och sköna livet i Lunds nya stadsdel

Urbant boende i Lunds nya stadsdel. Projektet är slutsålt men titta gärna på vår hemsida efter andra intressanta alternativ.

Lund är sedan länge ett centrum för kunskap och kultur, och Brunnshög ligger där lärdomsstaden växer i nordost. Där världsledande forskningsanläggningar redan sträcker ut sig och där landskapet nu står redo att flätas samman med levande stadskvarter och lekfulla promenadstråk. Om bara några år bor och arbetar tusentals människor i den här delen av Lund. Brunnshög blir en självständig stadsdel med spårvägsförbindelse till stadskärnan, cykelavstånd till flera av stadens stora arbetsplatser och med service och butiker in på knuten.

Peabs tillskott i den nya stadsdelen, Kv Solvändan 1, består av 33 bostadsrätter. Här väljer du mellan ettor på 34 m2, här finns välplanerade tvåor på 53 eller 59 m2 och treor på hörnan med en boarea på 73 m2.

I denna innovativa urbana stadsdel presenterar vi också en ny typ av lägenhet. Ett boende på 100-110 m2, fördelat på 2 plan, med alla villans kvaliteter men du slipper trädgårdsskötsel och villans måsten. Ett ypperligt boende för barnfamiljen med kök och vardagsrum på bottenvåningen och tre sovrum på ovanvåningen.

Kvarterets gård blir en lummig och grönskande gemensam trädgård med både ätbara och njutbara växter som varieras med årstiden. Här finns plats för trevliga möten och sköna stunder.

Lägenheterna inreds med genomtänkta materialval. Köksinrednigen levereras av Vedum och med vita luckor, laminatbänkskiva och vita vitvaror har du en tidlös bas att utgå från i inredningen av ditt nya hem. Badrummen är givetvis helkaklade och varje lägenhet har egen tvättmaskin och torktumlare. På golven läggs parkettgolv från Kährs och väggarna målas vita. Som tidig köpare har du självklart möjlighet att själv påverka ditt nya hem utifrån de inredningsval som presenteras i separat broschyr.

Lägenheterna har förråd lättillgängligt i bostaden och de större bostäderna har sitt förråd i en byggnad på gården. Bilar parkeras i närliggande garage och innan detta är färdigt erbjuder kommunen markparkering på samma plats. Via föreningen är du också ansluten till bilpool.
Fiber dras in i fastigheten och via Telia har föreningen TV, Internet och telefoni. Grundutbud som ingår är Kanalpaket Lagom.

Mer information hittar du i säljbroschyren som finns publicerad som en länk. Du är självklart välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

Kontaktpersoner
Alexandra Ernberg

Alexandra ErnbergFastighetsbyrån046-12 49 90Kontakta mig via e-post