Om projektet

Tomter i en naturskön del av Skåne

På spetsen av vackra Bjärehalvön, med Hallands Väderö som utsikt, ligger det idylliska Torekov. Här kan du bygga och bo i en naturskön del av Skåne. I ett lugnt och trevligt område med generösa grönytor för rekreation eller lek finns nu möjligheten att skapa ett drömboende.
De vackra omgivningarna lockar till långa promenader och roliga upptäcksfärder, något som både stor och liten kan finna glädje i. Gångavstånd till golfbanan som ligger med en fantastisk utsikt över havet.
Torekov har väl utbyggd service. På fritiden kan du avnjuta olika sorters havsbad, vara aktiv i småbåtshamnens segel och båtliv, besöka hälsocentret med varmhusbad, kafeér och restauranger.

Bostäder och priser

Nr. Status Tomtarea Pris
06 Till salu 1 076 kvm 1 550 000 kr Läs mer
01 Såld 1 098 kvm
02 Såld 1 047 kvm
03 Såld 1 550 kvm
04 Såld 1 501 kvm
Läs mer

Läget

På spetsen av vackra Bjärehalvön, med Hallands Väderö som utsikt, ligger det idylliska Torekov. Här kan du bygga och bo i en naturskön del av Skåne. Läget vid havet är fantastiskt. De vackra naturomgivningarna lockar till långa promenader och roliga upptäcktsfärder, något som både stor och liten har glädje av. Närheten till golfbana och tennisbanor gör livet enklare. Torekov har väl utbyggd service. På fritiden kan du avnjuta olika sorters havsbad, vara aktiv i småbåtshamnens segel och båtliv, besöka hälsocentret med varmbadhus, kaféer och restauranger. De goda kommunikationerna gör det lätt att förflytta sig med bil, båt buss, tåg eller flyg. Med bilen i sydlig tiktning når man Helsingborg inom en timme och Köpenhamn inom två. Vackra Hallands Väderö når du på 20 minuter med båt. Till sommarstaden Båstad tar du dig lätt med bil på 10 minuter. Här finns allt man önskar för en rik vardag!

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Oskar Persson, Jakobssons

Mäklare

Telefon: 0431-36 35 00
E-post: oskar@jajab.se

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.