Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Mysig hamn

Båstad, SolsidanTorekovs Ängar på Solsidan

Försäljning pågår
Tillträde:Enligt överenskommelseBostäder:12Upplåtelseform:ÄganderättByggnadstyp:TomterTomtyta:864-1047 kvmPris:900 000-1 500 000 kr

Fribyggartomter i Torekov

På spetsen av vackra Bjärehalvön, med Hallands Väderö som utsikt, ligger det idylliska Torekov. Här kan du bygga ditt drömhus och njuta av livet.

Kanske den bästa delen av Skåne! Här njuter du av vackra omgivningar som ger livet ett mervärde oavsett ålder. Havet, hamnen, naturen och en pittoresk miljö med fantastiska möjligheter och miljöer till en rik och uppfriskande fritid med golf, tennis, promenader i varierande miljöer.

Peab säljer 12 stycken fribyggartomter på Solsidan i vackra Torekov. Tomterna är belägna vid Grisslevägen/Tordmulevägen, ett trevligt område med hus i varierad arkitektur.
Tomtarean varierar mellan 864-1047 kvm. Tomterna får bebyggas med fristående 1- till 2-plans villor utan källare.

Båstads kommun har utfört markarbete med asfalterade gator, belysning och ledningar. Va- och fiberanslutning är inkluderat i köpeskillingen. Peab tillhandahåller grovplanerade tomter med en förbindelsepunkt per tomt.

Vill du förverkliga dina husdrömmar och sköta hela processen på egen hand? .

Kontaktpersoner mäklarbyrå:
Oskar Persson 0702-77 55 75, oskar@jajab.se

Vill du hellre ha en all-inclusive lösning med ett nyckelfärdigt hus där du har möjlighet att välja material och planlösningsvarianter men ha någon som hanterar processen, det tekniska och byggnationen? Kontakta vår samarbetspartner Anebyhus.

Kontaktpersoner nyckelfärdigt hus:
Lena Bosson, 042-21 85 96, 070-620 85 96, lena.bosson@anebyhus.se.

Kontaktpersoner
Oskar Persson, Jakobssons

Oskar Persson, Jakobssons0431-36 35 00Kontakta mig via e-post

Dokument & Länkar

Mäklarens sida