Om projektet

Malmös häftigaste cityläge med industriella hem vid kajens kant!

Bli först med att flytta in på historisk industrimark i Varvsstaden!
I anrika Varvsstaden skapar vi nu Kv Varvskajen. Modernitet och bekvämlighet möter stilsäker industrikänsla där tegel varvas med metall precis som på "Kockumstiden" och med detaljer från förr, inget lämnas åt slumpen. Det gäller även läget; här bor du vid havet - mitt i stan.

Vad sägs om etagelägenheter med upp till 3,5 meters takhöjd eller kajkantade lägenheter i huset med 11 våningar som spejar mot både land och hav. Eller kanske någon av de ytsmarta citystudios faller dig i smaken?
Allt med tydliga inredningslinjer speciellt framtagna för området, projektet och de unika cityhemmen. Bland Kv Varvskajens 127 lägenheter blir allt möjligt och här bor du mitt i navet mellan pulserande stadsliv, Västra Hamnens atmosfär och flanörstråk samt nästgårds med Dockan som växt fram som en de mest populära bostadsområdena på Malmökartan.

Men det är inte bara arkitekturen och läget och som är smakfullt. På andra sidan kanalen ligger Malmö Saluhall - paradiset för matälskare. Med anor från 1800-talet kombinerat med modern arkitektur är saluhallen en naturlig förlängning av Varvsstaden.
Där dåtid möter nutid formas framtiden.

Välkommen till Kvarteret Varvskajen, här skrivs en helt ny historia.

Gammalt blandas med modern arkitektur
Att platsen bär på en historia, har inte kunnat undgå någon. En gång i tiden bedrevs här ett omfattande varv (Kockums Mekaniska Verkstad) för fartyg- och järnvägstillverkning, där många Malmöbor arbetade.
I Brf Varvskajen kommer vi knyta an till denna moderna industrihistoria genom arkitektur och materialval som får oss att minnas. Tänk betong, tegel, högt i tak, industriell stil - Välkommen till Brf Varvskajen!

Anmäl ditt intresse och få förtur!
Var med från start du med och anmäl dig till en bostadsresa med bravur. Genom anmälan får du förtur att välja bostad när de släpps. Turordningen vid köpanmälan baseras på det datum du lämnade din intresseanmälan. Vi håller dig också uppdaterad med information om våra nya hem och bjuder in till säljstart när det närmar sig!

Läget

Hav och stadspuls runt knuten
Oavsett om du vill ha stadsliv eller känna havets lugn så slipper du välja. Varvsstaden blir som en länk mellan Västra hamnen och City, med kanalen som närmsta granne. Det planeras för broar, gång-, cykel- och kollektivtrafik för att koppla samman Malmös centrala delar med Västra hamnen. Västra hamnens välutvecklade serviceutbud runt Masttorget når du på en promenad på fem minuter. Utanför knuten har du också kanalen som bjuder in havet i lägenheterna.

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Maria Dahl, Våningen & Villan

Mäklare

Telefon: 0708-17 58 96

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.