Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Malmö, Varvsstaden, Västra HamnenBrf Varvsporten

Kommande
Bostäder:116Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-5Boarea:23-161 kvm

Varvsporten - stilsäkra bostadsrätter med modern industriell känsla

Efter vårens försäljningssuccé i attraktiva Varvsstaden planerar vi nu för nästa spännande bostadsprojekt i samma kvarter - Brf Varvsporten.

Stilsäkra hem med en modern industriell känsla där arvet från varvet lever vidare.

Totalt består Varvsporten av 116 genomtänkta bostadsrätter - allt ifrån smarta 1:or med kanalutsikt, genomgående väldisponerade 2:or till läckra 4:or och 5:or i etage med en utsikt långt utöver det vanliga. Här bjuds det på många valmöjligheter på ett läge du inte vill missa!


Svårslaget läge
Hav och stadspuls runt knuten - oavsett om du vill ha stadsliv eller känna havets lugn så slipper du välja. Varvsstaden blir som en länk mellan Västra hamnen och City, med kanalen som närmsta granne. Det planeras för broar, gång-, cykel- och kollektivtrafik för att koppla samman Malmös centrala delar med Västra hamnen. Västra hamnens välutvecklade serviceutbud runt Masttorget når du på en promenad på fem minuter. Utanför knuten har du också kanalen som bjuder in havet i lägenheterna.

Få förtur - anmäl intresse redan idag!
Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid köpanmälan baseras på det datum du lämnade din intresseanmälan. Vi håller dig också uppdaterad med information om våra nya hem och bjuder in till säljpremiär som är planerad till våren 2020.

Kontaktpersoner
Maria Dahl

Maria DahlVåningen & Villan0708-17 58 96Kontakta mig via e-post

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?