Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Malmö, VarvsstadenBrf Varvsporten

Kommande
Säljstart:25 augusti 2020Tillträde:Våren 2023Bostäder:116Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-5Boarea:23-156 kvmPris:1 150 000-8 500 000 kr

Stilsäkra bostadsrätter med modern industriell känsla - säljpremiär 25 augusti!

Nu släpper vi nästa projekt i attraktiva Varvsstaden - den 25 augusti är det säljpremiär för Brf Varvsporten, etapp 1. Håll utkik efter mer info!

Stilsäkra hem med en modern industriell känsla där arvet från varvet lever vidare. Totalt består Varvsporten av 116 genomtänkta bostadsrätter - allt ifrån smarta 1:or med kanalutsikt, genomgående väldisponerade 2:or till läckra 4:or och 5:or i etage med en utsikt långt utöver det vanliga. Här bjuds det på många valmöjligheter på ett läge du inte vill missa!

Bostäderna
Gemensamt för alla lägenheter är de genomarbetade planlösningarna, de flesta har generösa uteplatser eller balkonger och våra studios är som gjorda för compact living. Väljer du dessutom en lägenhet i plan ett får du i de flesta lägenheter takhöjder på upp till 3,5 meter och dubbla väggskåp i köket.

Från plan 2 och uppåt når du många lägenheter från den New York-inspirerande loftgången - komplett med en klassisk spiraltrappa i stål.

Många av våra större lägenheter har dubbla badrum eller gäst-wc, och vi har fyra magiska lägenheter i två plan med lyxiga terrasser på taket, med milsvid utsikt. Du behöver dock inte ha två våningar för att ha takvåning, vi har även 3-4 rok med takterrasser. Och så klart även klassiska 1:or, 2:or, 3:or och 4:or på mellanvåningarna.

Stilsäker inredning med spännande köksstilar
Den industriella touchen som Varvsstaden så självklart inbjuder till har vi fångat upp i bland annat de antracitgrå fönster som finns i alla våra lägenheter, men även i industriglasad vägg in till sovalkoven i vissa av våra 1:or. Köket i sitt originalutförande går i grått med handtag i svart och krom, och en gräddfärgad stilren bänkskiva i laminat. Som inspiration har vi tagit fram ytterligare tre köksstilar, för dig att inspireras av eller kopiera rakt av. Våra köksstilar presenteras ytterligare i inredningskatalogen.

Varvsportens arkitektur
För arkitekterna har det varit viktigt att bygga vidare på visionen för Varvsstaden, att känslan av den gamla varvsmiljön ska finnas kvar samtidigt som man vill skapa en fantastisk boendemiljö nu och långt in i framtiden.

Varvsporten består av fem huskroppar med olika höjd och takform. Det elva våningar höga tornet blir en tydlig markering av porten till Varvsstaden och ett nytt landmärke i Malmö. I andra änden avslutas kvarteret mot kanalen med en volym med klassiskt sadeltak som ger ett vackert gavelmotiv mot gatan.

Eftersom Varvsporten har en stor variation i höjd, volym och takform har arkitekterna valt att arbeta med en sammanhållen färgskala. Större delen av bebyggelsen utförs med skifferfasader som skimrar i en grön ton och två av huskropparna kläs med ljust sandfärgat tegel med detaljer i murningen. Kvarteret binds sedan samman av en varm bronskulör på fönster och räcken samt inslag av varmt trä vid entréer och terrasser. Vänligen notera att bilderna är framtagna i ett tidigt skede, förändringar kan förekomma.

Precis vid havet. Precis vid city. Precis där man vill bo.
Hav och stadspuls runt knuten - oavsett om du vill ha stadsliv eller känna havets lugn så slipper du välja. Varvsstaden blir som en länk mellan Västra hamnen och City, med kanalen som närmsta granne. Det planeras för broar, gång-, cykel- och kollektivtrafik för att koppla samman Malmös centrala delar med Västra hamnen. Västra hamnens välutvecklade serviceutbud runt Masttorget når du på en promenad på fem minuter. Utanför knuten har du också kanalen som bjuder in havet i lägenheterna.

Känslan av nybyggt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel på bostaden. Köksinredningen kommer från Vedum. Förutom vårt kök i originalutförande "Grafiskt grå" har våra kundansvariga även komponerat ihop ytterligare tre köksstilar att inspireras av.

Hem för en sundare morgondag
Vi vill att du ska flytta in i ett friskt hem. Du ska känna att vi arbetar med största omsorg om hälsa och våra gemensamma resurser när vi bygger din bostad. Därför arbetar vi med Svanen, nordens officiella miljömärkning. Varvsporten certifieras enligt miljömärkningen Svanen, vilket garanterar att vårt arbete bygger på en grön filosofi med fokus på etik, kvalitet och långsiktighet. Vi hjälper dig att göra ett hållbart val.

Få förtur - anmäl intresse redan idag!
Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid köpanmälan baseras på det datum du lämnade din intresseanmälan. Vi håller dig också uppdaterad med information om våra nya hem och bjuder in till säljpremiär som är planerad till 25 augusti 2020.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kontaktpersoner
Maria Dahl

Maria DahlVåningen & Villan0708-17 58 96Kontakta mig via e-post

Jenny Hylén

Jenny HylénVåningen & Villan0739-62 42 95Kontakta mig via e-post

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?