Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Malmö, DockanKv Vélo

Försäljning pågår
Tillträde:Med start kvartal 1, 2023Bostäder:81Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-4Boarea:34-117 kvmPris:1 350 000-6 700 000 kr

Nästa visning:

Välkommen på visning i vår visningslägenhet i grannhuset!

Läs mer

Välkommen till Kv. Vélo!

Vélo betyder cykel på franska. Det är det exceptionellt cykelvänliga läget som fått ge namn åt vårt nya kvarter. Välj Kv. Vélo - så slipper du välja!

Kv. Vélo i Dockan är framtaget för den moderna stadsbon, med fokus på hållbarhet, tillgänglighet och en enkel vardag. Här har vi satsat helhjärtat på cyklisterna - alla ni som förstått hur enkelt man trampar sig till en bättre miljö, hälsa och privatekonomi. Ett urbant cykelvänligt kvarter för den medvetna Malmöbon.

Klicka runt i vår bostadsväljare "Välj din bostad" och se vår presentationsfilm till höger. Under dokument och länkar hittar du våra kataloger och priser. Hoppas du hittar din drömlägenhet!

Rum för dig
I framtagandet av Kv. Vélo har vi de boende i fokus, såväl invändigt som utvändigt. Totalt rymmer Kv. Vélo 144 bostäder fördelat på 7 plan, som släpps i två etapper. Första etappen innehåller 81 bostäder,mellan 1-4 RoK. Vi har fokuserat på kvadratsmarta lägenheter men som samtidigt har samma kvalitéer som större lägenheter. Välplanerade med god förvaring och en genomgående bra känsla! Samtliga lägenheter har antingen balkong, en mindre balkong eller uteplats. Föredrar du en av våra tio penthouse får du en stor takterrass med sköna vyer.

Rum för cyklar
De väl tilltagna cykelrummen kommer placeras i markplan med stora fönsterpartier från golv till tak. Här är det upplyst dygnets alla timmar och givetvis finns det även en cykelstation där du kan serva din cykel. Du kommer hem med din cykel och öppnar automatiskt dörren till cykelrummet med din taggläsare. Från cykelrummet tar du dig enkelt via trapphus eller den gemensamma innergården, till din lägenhet. Totalt kommer det att finnas plats för ca 250 cyklar. Kvarteret kommer också ha tillgång till totalt 5 lådcyklar med laddningsmöjlighet.


Välplanerade 1:or och en stor variation av 2-3 RoK
Här väljer du mellan välplanerade 1:or med en charmig balkong perfekt för lilla odlingen, eller privat entré mot kommande park. Vi erbjuder våra 1:or i tre olika planlösningar. Två fantastiska i markplan med en takhöjd på 3.1 m och tillvalsvägg med industriglas till sovalkov. Övriga 1:or har en fin genomgående planlösning med stora fönsterpartier och en charmig balkong som ger flödande ljus in i hela lägenheten.

Ljusa 2-3 RoK allt från 41-93 kvm i stor variation med rymliga sovrum och generösa balkongpartier med glas från golv till tak. Välj bland en mängd unika planlösningar!

Penthouse 3-4 RoK
Söker du något utöver det vanliga så har vi fem stycken fantastiska penthouselägenheter i varje etapp på plan 7. Stilsäkra boenden med öppna ytor, gott om förvaring, dubbla badrum och generösa takterrasser med sköna vyer åt olika väderstreck!

Gathus i två plan mot kommande park (SÅLDA)
Unikt för projektet är också våra gathus på två plan fördelat på 99 kvm. Gathusen får två egna uteplatser, varav den privata entrén mot kvarterets innergård och en uteplats mot den kommande Läparken i öst. Här får man alltså grönska från två håll!

Övernattningsrum
I kvarteret kommer det också finnas ett gemensamt och bokningsbart övernattningsrum med badrum, perfekt när man får långväga gäster eller familj som vill stanna över några dagar.

Inredningen och känslan av nytt och personligt
I Kv. Vélo har vår Kundansvariga tagit fram tre olika förslag på köksstilar för inspiration och hjälp på din resa till ditt nya hem.
Du kan självklart även göra många egna inredningsval när det kommer till val av köksluckor, bänkskivor, kakel, golv mm. Detta för att du ska känna dig som hemma redan vid inflyttning.

Vi har tagit fram en inredning och grundutförande med kvalitativa produkter från kända leverantörer såsom Vedum och Siemens.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Nyheter

cykelvänliga läget i Dockan, Malmö

Allt fler satsningar görs på att främja cyklandet. Det senaste exemplet är att FN beslutat att göra den 3 juni till Världscykeldagen för att få fler människor att välja det klimatsmarta färdsättet. Detta ligger helt i linje med Peab Bostads senaste b...