Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Nyköping, NyköpingBC1104 - Periodgången 3

Till salu
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:4Boarea:96 kvmBalkong:JaHiss:JaPris:3 495 000 krAvgift:6 086 kr

Nästa visning:

Boka visning med mäklare!

Läs mer

Genomgående fyra med dubbla balkonger

Härlig fyra med två helkaklade badrum och dubbla balkonger. Här har du dessutom möjlighet att göra om fyran till en luftig trea.

Bo lyxigt i ett nytt hem nära naturen men med gångavstånd till centrala Nyköping. Här, granne med Nyköpingsån, har du nära till det mesta. Ta en promenad till Nyköping centrum med flera gallerior för shopping, god mat och uteliv. En kort cykeltur bort ligger hamnen och länsmuseet, tillsammans med en härlig mix av restauranger och en fin strandpromenad. För den aktive ligger Rosvalla Arena bara tre kilometer bort med aktiviteter som bowling, ishall och boule.

Nära Å-kanten ligger Östra Villastaden med fina äldre trähus. På andra sidan ån väntar det sköna naturområdet "Hållet". Det man slås av när man kommer till området är lugnet. Trots centralt läge är det ingen genomfartstrafik för bilar. En trevlig granne är det gamla bomullsspinneriet, som vi tidigare renoverat till unika lägenheter. Industrikänslan där tar vi med oss in i våra kommande etapper, med typiska detaljer och färgsättning vilket gör att omgivningen känns genomtänkt.

Solceller på taket
Å-kanten kommer att byggas med solceller på taket vilket är mycket positivt för föreningens framtida driftskostnader. Tack vare solcellerna på taket är målsättningen att bli helt självförsäljande på el flera månader om året.

Lägenheterna
Här planerar vi för tvåor, treor och fyror. Lägenheterna är ljusa och luftiga och ligger i flera väderstreck. Den öppna planlösningen gör att det känns extra välkomnade och bjuder in till umgänge. Alla lägenheter får en balkong eller uteplats. Balkonger och uteplatser planeras för bästa möjliga utsikt över ån och det gröna närområdet. Alla lägeheter har ett förråd utanför bostaden.

I huset planeras även för en gästlägenhet, perfekt för dina besökande gäster. I anslutning till huset finns parkeringsplatser för bil, 12 av 59 parkeringsplatser har dessutom laddstolpe för elbil.

Skapa ditt personliga hem
När du köper en nybyggd bostad av oss på Peab får du vara med och sätta stilen i ditt nya hem. Interiören skapar den hemtrevliga känslan man vill ha i sitt drömhem. För att hjälpa dig att hålla den röda tråden i bostaden har vi valt produkter som passar ihop utseende- och designmässigt. Vi har lagt stor omsorg på fina materialval. I grundutförandet är inredningen klassiskt vit med ekparkett på golven. Köken kommer från svenska Vedum och i köket finns moderna vitvaror från Electrolux. Utöver detta har vi tagit fram ett tillvalsprogram där du bland annat kan uppgradera dina vitvaror, byta köksluckor, bänkskivor och välja bland olika färger på kakel och klinkers.

Hem för en sundare morgondag
Vi vill att du ska flytta in i ett friskt hem. Du ska känna att vi arbetar med största omsorg om hälsa och våra gemensamma resurser när vi bygger din bostad. Därför arbetar vi med Svanen, nordens officiella miljömärkning. Vårt kommande projekt Å-kanten certifieras enligt miljömärkningen Svanen, vilket garanterar att vårt arbete bygger på en grön filosofi med fokus på etik, kvalitet och långsiktighet. Vi hjälper dig att göra ett hållbart val.

Fast pris
Vi säljer våra bostadsrätter till fast pris, så när du köper en bostad av oss slipper du stressande budgivningar.

Intresseanmälan
Är du intresserad av vårt projekt Å-kanten vid Nyköpingsån? Anmäl ditt intresse här på hemsidan. Du som gjort en intresseanmälan får alltid den senaste informationen från oss via nyhetsbrev.

Välkommen med på resan till ditt nya drömhem!

Visualiseringar är inspirationsbilder. Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel i bilderna

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.