Fasadvy mot Nyköpingsån

Perioden, NyköpingBC1302 - Periodgången 3

Reserverad
Tillträde:1 oktober 2024Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:3Boarea:77 kvmBalkong:JaHiss:JaAvgift:4 882 krIngår i avgiften:Värme, Kallvatten, Sophämtning

Nästa visning:

Välkommen på visning av våra nyproducerade lägenheter. Vi visar dig lägenheterna som är under byggnation där vi planerar för inflyttning i oktober 2024. Kom och se vy från balkong och känn in bostaden på plats. Välkommen med din anmälan. Passar inte dag & tid är du välkommen att kontakta mäklaren för bokning av annan tid. Lisa Andersson, Westhem fastighetsmäklare 072-456 00 98 lisa@westhemfast.se

Läs mer

Trea med stor balkong i västerläge mot Nyköpingsån

Trea på bästa läge med utsikt över Nyköpingsån. Här kan du njuta av en stor härlig balkong om 13 kvm som vetter mot Nyköpingsån. Den här välplanerade trean bjuder på öppen planlösning mellan kök och vardagsrum för härliga middagar med släkt och vänner. Här finns ett rymligt helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Utöver det finns även en extra gäst wc. Här kan du anpassa lägenheten efter dina behov, den går att göra om till en stor fin tvåa om du önskar det. Utanför vardagsrummet väntar den stora balkongen om 13 kvm i härligt västerläge. Här bor du nytt och bekvämt med härliga utblickar mot Nyköpingsån.

Bo lyxigt i ett nytt hem nära naturen men med gångavstånd till centrala Nyköping. Här, granne med Nyköpingsån, har du nära till det mesta. Ta en promenad till Nyköping centrum med flera gallerior för shopping, god mat och uteliv. En kort cykeltur bort ligger hamnen och länsmuseet, tillsammans med en härlig mix av restauranger och en fin strandpromenad. För den aktive ligger Rosvalla Arena bara tre kilometer bort med aktiviteter som bowling, ishall och boule.

Nära Å-kanten ligger Östra Villastaden med fina äldre trähus. På andra sidan ån väntar det sköna naturområdet "Hållet". Det man slås av när man kommer till området är lugnet. Trots centralt läge är det ingen genomfartstrafik för bilar. En trevlig granne är det gamla bomullsspinneriet, som vi tidigare renoverat till unika lägenheter. Industrikänslan där tar vi med oss in i våra kommande etapper, med typiska detaljer och färgsättning vilket gör att omgivningen känns genomtänkt.

Solceller på taket
Å-kanten kommer att byggas med solceller på taket vilket är mycket positivt för föreningens framtida driftskostnader. Tack vare solcellerna på taket är målsättningen att bli helt självförsäljande på el flera månader om året.

Lägenheterna
Här planerar vi för tvåor, treor och fyror. Lägenheterna är ljusa och luftiga och ligger i flera väderstreck. Den öppna planlösningen gör att det känns extra välkomnade och bjuder in till umgänge. Alla lägenheter får en balkong eller uteplats. Balkonger och uteplatser planeras för bästa möjliga utsikt över ån och det gröna närområdet. Alla lägeheter har ett förråd utanför bostaden. 

I huset planeras även för en gästlägenhet, perfekt för dina besökande gäster. I anslutning till huset finns parkeringsplatser för bil, 12 av 59 parkeringsplatser har dessutom laddstolpe för elbil.

Skapa ditt personliga hem
När du köper en nybyggd bostad av oss på Peab får du vara med och sätta stilen i ditt nya hem. Interiören skapar den hemtrevliga känslan man vill ha i sitt drömhem. För att hjälpa dig att hålla den röda tråden i bostaden har vi valt produkter som passar ihop utseende- och designmässigt. Vi har lagt stor omsorg på fina materialval. I grundutförandet är inredningen klassiskt vit med ekparkett på golven. Köken kommer från svenska Vedum och i köket finns moderna vitvaror från Electrolux. 

Hem för en sundare morgondag
Vi vill att du ska flytta in i ett friskt hem. Du ska känna att vi arbetar med största omsorg om hälsa och våra gemensamma resurser när vi bygger din bostad. Därför arbetar vi med Svanen, nordens officiella miljömärkning. Vårt kommande projekt Å-kanten certifieras enligt miljömärkningen Svanen, vilket garanterar att vårt arbete bygger på en grön filosofi med fokus på etik, kvalitet och långsiktighet. Vi hjälper dig att göra ett hållbart val.

Praktisk köpguide
Att köpa en bostad är ett av de största besluten du gör i livet. Därför vill vi att det ska vara så tryggt och enkelt som möjligt för dig att köpa en nybyggd bostad av oss. Peab har varit verksamma i över 60 år och har Sveriges nöjdaste kunder, vilket stärker vår position som en trygg och säker aktör när man ska köpa ny bostad. För att du ska känna dig trygg när du köper bostad av Peab har vi tagit fram en enkel köpguide med 8 steg som på ett översiktligt sätt förklarar köpprocessen. Det ska vara enkelt att köpa bostad av oss, vilket är anledningen till att vi har tagit fram denna köpguide där du steg för steg kan läsa om hur det går till! Du hittar guiden genom att Klicka här!


Fast pris
Vi säljer våra bostadsrätter till fast pris, så när du köper en bostad av oss slipper du stressande budgivningar.

Intresseanmälan
Är du intresserad av vårt projekt Å-kanten vid Nyköpingsån? Anmäl ditt intresse här på hemsidan. Du som gjort en intresseanmälan får alltid den senaste informationen från oss via nyhetsbrev.

Välkommen med på resan till ditt nya drömhem!

Visualiseringar är inspirationsbilder. Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel i bilderna

Det ska vara lätt att leva hållbart

I din bostad:

  • Energieffektiva vitvaror
  • Miljömärkt el
  • Praktiska kärl för källsortering inne i bostaden
  • Giftfria golv utan farliga kemikalier
  • Snålspolande blandare
  • Snålspolande wc
  • Giftfritt trämaterial

I din förening

  • Laddningsplatser för elbil
  • Solceller på taket
  • Återvinningsrum för enkel återvinning av material och avfall
Svanenmärkt

Svanenmärkt

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte