Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Trosa, AlbyAlby etapp 3

Kommande
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:Flerbostadshus, Rad-/Kedje-/ParhusRum:2-4

Familjvänliga hem i Alby, Vagnhärad!

Här planerar vi för välplanerade radhus och gårdshem i bostadrättsrättsform. Hitta din hemkänsla i ett nybyggt område granne med skolor och natur.

Vagnhärad är ett naturnära villasamhälle med närhet till Trosaån. Trosaåns dalgång är en kulturmiljö av riksintresse och Södermanlands fornlämningstätaste område. Öster om samhället finns Tullgarns naturreservat där du hittar en mångfald av naturtyper som herrgårdslandskap, skogar och vattenområden. Sörmlandsleden korsar reservatet och är perfekt för dig som gillar att vandra. Glöm inte svampkorgen!

Ditt nya hem i Alby
Öppna betesmarker, barrdominerad blandskog och naturskönt landskap blir utsikten från din tomt i Alby. Här kan barnen leka tryggt och med bra cykelvägar till sina vänner. Härifrån är det cirka 2 km till samhällets centrum där du hittar skola, butiker och vårdinrättningar. Centralstationen ligger cirka 2,5 km bort, vilket också gör att läget passar bra för dig som pendlar, till exempel till Nyköping, Södertälje eller jobbar i centrala Trosa. Vill du få lite gratis motion går det både gång-och cykelvägar från Bronsåldersvägen i Vagnhärads västra delar.
Här planerar vi för nya bostäder i våra populära Gårdshem och parhus.

Populära Gårdshem
Husen bygger på den svenska trähustraditionen med sitt enkla rena formspråk. Det är en boendeform som tilltalar många människor och som ligger någonstans mittemellan en traditionell lägenhet och ett radhus. Rymliga lägenheter om 2-4 rum och kök som ryms i nio tvåvåningshus kring en gemensam gård, med stor balkong eller privat trädgård. Bostaden har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, rymliga sovrum med gott om förvaringsutrymmen, klädkammare och badrum med tvättmöjligheter.

Yteffektiva kedje/parhus
Husen i två plan om fyra-fem rum och kök är yteffektivt planerade och rymmer många rum på en relativt liten yta. På övervåningen finns minst två sovrum allrum, klädkammare och wc/dusch. På entréplan finns kök, vardagsrum och ytterligare ett badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare Här bor du uppe och umgås nere!


Anmäl ditt intresse och få förtur!
Är du intresserad av vårt kommande projekt i Vagnhärad? Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid köpanmälan baseras på det datum du lämnade din intresseanmälan.

Du som står gjort en intressanmälan får alltid den senaste informationen från oss via nyhetsbrev. Välkommen med din intresseanmälan!

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?