Om projektet

Drömhem med strandpromenad och hamnliv utanför dörren

Precis vid kusten, med havets glitter i blickfånget och trolska barrskogar precis intill, ligger Brf 5-öre. Vi på Peab är så glada att nu kunna erbjuda moderna hem som dessa, i den här underbara miljön. Som en dröm, som är på riktigt.

Upplev området kring Femöre i vår härliga film och känn hur ditt drömboende skulle kunna se ut Se filmen här!

Här kan du njuta av livskvalitet varje dag
För de flesta betyder Femöre naturreservat havsluft. Och kanske både morgondopp och kvällsdopp. Får du inte nog av havet? Då kan du enkelt glida runt på Östersjön genom att hyra en kanot från anläggningen bara
ett par hundra meter ner från din lägenhet. Så enkelt. Och sådan livskvalitet! Här kan du också uppleva kontrasten mellan de puttrande fiskebåtarna och de stora lastfartyg som rör sig i Oxelösunds hamnar. Badhus och träningsanläggning ligger dryga två kilometer bort.

Men även om du bor här, nästan mitt i naturen, har du aldrig långt till centrum. Knappt två kilometer bort väntar matbutiker, vårdcentral, apotek, bank och annat viktigt som du kan behöva i vardagen. Väljer du att gå får du en skön promenad på 25 minuter. Annars är det en snabb, luftig tur på cykeln eller så klart ännu kortare med bilen. I föreningen planerar vi för övernattningslägenhet/Brf lokal.

Vid Ramdalens Sportcenter erbjuds bland annat frisbeegolf, gym, sporthall, gruppträning och café. I centrum och nere i gästhamnen, nära dig, finns flera restauranger att välja bland. Eller väljer du caféet med de goda våfflorna en promenad bort. Kanske efter att du strosat bort till det topphemliga Femörefortet eller spanat in den häftiga fyrvaktarbostaden i naturreservatet.

Från Oxelösund tar du dig snabbt och smidigt vidare till Nyköping. Och Stockholm väntar bara en och en halv timme bort. Den bästa av världar alltså. Lugnt, grönt och skönt eller snart på jobbet, ett flyg långt bort eller i huvudstadens sus och dus. Du behöver inte välja bort.

Med naturen som utgångspunkt
Här bor du i magiskt vacker, kuperad natur med utsikt över havet. Området är relativt oexploaterat och här går fåren och betar i de härliga ekhagarna alldeles i närheten. Att vakna upp och gå och lägga sig här varje dag blir något alldeles extra.

Husens fasad är putsad och kulörerna vi valt harmonierar väl med omgivningarna. För att förlänga känslan av naturreservatets vegetation
har vi plockat med oss naturmarken även in i gårdsmiljön. På så sätt bevarar vi så mycket skog som möjligt och skapar spännande lekparker och sköna sittbänkar av naturens eget byggmaterial. Det blir mycket trivsammare så. Här har vi anpassat oss efter naturen, inte tvärtom.

För att du ska kunna uppleva så mycket som möjligt av de vackra vyerna har vi satsat på stora balkonger. Här kan du njuta av både morgonkaffe och kvällssol. Samla ihop familjen eller vännerna och umgås på din generösa balkong.

Du välkomnas av en yteffektiv och luftig planlösning som man blir glad av att komma hem till. De stora fönstren och de ljusa kulörerna på väggarna gör att utsikten blir som tavlor på väggen. Vissa lägenheter har kvällssol, andra morgonsol. Vyerna är vidunderliga alldeles oavsett. I Brf 5-öre bygger vi två hus med totalt 50 lägenheter, 2:or, 3:or och 4:or på 50-109 kvm, varav vi säljstartar hus A i första etappen med 25 lägenheter.


Anmäl ditt intresse och få förtur!
Är du intresserad av våra nya hem i Brf 5-öre. Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid köpanmälan baseras på det datum du lämnade din intresseanmälan. Vi håller dig också uppdaterad med information om våra nya hem och bjuder in till säljpremiär.
Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Utforska ditt nya hem

Läget

Femöre naturreservat Oxelösund förknippas i allmänhet med kust och hav. Allt detta möter du här på Femöre men området har även andra naturtyper att visa upp. Trolska barrskogar och ljusa ekhagar med betande får.

Alla bilder

Anmäl intresse

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.