Om projektet

Bostadsrätter i Oxelösund

Femöre är en ö med många möjligheter. Här hittar du vacker natur med vandringsleder och härliga klippor. På Femöre finns det populära matstället Skärgårdsvåfflan som lockar tusentals besökare varje sommar.

Historisk omgivning
Långt ut på Femörehuvud ligger det topphemliga Femörefortet som nu är ett spännande museum över epoken det kalla kriget. Fortet håller öppet under sommaren samt vid speciella tillfällen för guidade visningar. Du har också chansen att hyra boende i den gamla Fyrvaktar- eller Biträdesbostaden, mäktigare utsikt går inte att hitta.

Nära till havs
I Femöre Marina hittar du gästhamn, ställplatser och stuguthyrning. Här får du uppleva kontrasten mellan de puttrande fiskebåtarna och de stora lastfartyg som rör sig i Oxelösunds hamnar.

Anmäl ditt intresse och få förtur!
Är du intresserad av våra nya hem i Brf 5-öre. Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid köpanmälan baseras på det datum du lämnade din intresseanmälan. Vi håller dig också uppdaterad med information om våra nya hem och bjuder in till säljpremiär. Säljpremiär planeras till hösten 2018.

Läget

Femöre naturreservat Oxelösund förknippas i allmänhet med kust och hav. Allt detta möter du här på Femöre men området har även andra naturtyper att visa upp. Trolska barrskogar och ljusa ekhagar med betande får.

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Anders Wallén, Fastighetsbyrån

Mäklare

Telefon: 0155-28 60 40

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.