Om projektet

Bostadsrätter i Oxelösund

Vi planerar just nu totalt 6 hus med ca 25 lägenheter i vardera huskropp. Husen planeras till 4 våningar samt en eventuell suterrängvåning.
Planen är att dela in det i tre etapper och tre olika bostadsrättsföreningar. I första etappen bygger vi två hus, ca 50 lägenheter i storlek 2-4 RoK (ca 50-109 kvm), och till det ungefär 60 p-platser där merparten blir under carport. En övernattningslägenhet för föreningen planeras för att man enkelt kan ha övernattande gäster.
Samtliga lägenheter får stora härliga balkonger på ca 20 kvm!

Upplev området kring Femöre i vår härliga film och känn hur ditt drömboende skulle kunna se ut Se filmen här!

Femöre är en ö med många möjligheter. Längre ner på sidan hittar du många fina länkar till naturen! Här hittar du vacker natur med vandringsleder och härliga klippor.
Titta närmre på området och Brf 5-öres placeringen i vår stadsdelsöversikt under rubriken Visualiseringar

Historisk omgivning
Långt ut på Femörehuvud ligger det topphemliga Femörefortet som nu är ett spännande museum över epoken det kalla kriget. Fortet håller öppet under sommaren samt vid speciella tillfällen för guidade visningar. Du har också chansen att hyra boende i den gamla Fyrvaktar- eller Biträdesbostaden, mäktigare utsikt går inte att hitta.

Nära till havs
I Femöre Marina hittar du gästhamn, ställplatser och stuguthyrning. Här får du uppleva kontrasten mellan de puttrande fiskebåtarna och de stora lastfartyg som rör sig i Oxelösunds hamnar.

Anmäl ditt intresse och få förtur!
Är du intresserad av våra nya hem i Brf 5-öre. Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid köpanmälan baseras på det datum du lämnade din intresseanmälan. Vi håller dig också uppdaterad med information om våra nya hem och bjuder in till säljpremiär.

Utforska ditt nya hem

Läget

Femöre naturreservat Oxelösund förknippas i allmänhet med kust och hav. Allt detta möter du här på Femöre men området har även andra naturtyper att visa upp. Trolska barrskogar och ljusa ekhagar med betande får.

Alla bilder

Anmäl intresse

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.