Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
De fina husen i Brf 5-öre, kommer att färgsättas i naturens tema.

OxelösundA-1102 - Kajakvägen 3

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:BostadsrättRum:3Boarea:78 kvmBalkong:JaHiss:JaAvgift:4 210 kr

Nästa visning:

Vi önskar anmälan så vi ger dig en trygg visning, välkommen!

Läs mer

Trevlig trea i hörnläge och balkong med kvällssol

En fin trea i hörnläge om 78 kvm, med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Fönster i två väderstreck och en stor, härlig balkong med kvällssol

Försäljningen pågår och inflyttning på Femöre planeras från juni 2021. Hus A är nästan slutsålt, här finns nu bara 2 lägenheter kvar. Så passa på om du vill hitta ditt nya drömhem på vackra Femöre.

I hus A finns en fin övernattningslägenhet med dusch och praktiskt litet kök.
Alla lägenheter har fantastika balkonger, den minsta ligger på ca 10 kvm. Vi rekommenderar verkligen att boka en personlig visning på plats för att känna in känslan i våra naturnära och generösa balkonger.

Vill du se hur köket ser ut i en specifik lägenhet, klicka dig fram till den lägenheten du är intresserad av så finner du köksitningen där under dokument och länkar. Alla lägenheter hittar du längst ner här på projektsidan.

I vårt bildgalleri har vi uppdaterat med drönarbilder som visar husen växa fram i den härliga miljön på Femöre.

Upplev området kring Femöre i vår fina film och känn hur ditt drömboende skulle kunna se ut!Här kan du njuta av livskvalitet varje dag
För de flesta betyder Femöre naturreservat havsluft. Och kanske både morgondopp och kvällsdopp. Får du inte nog av havet? Då kan du enkelt glida runt på Östersjön genom att hyra en kanot från anläggningen bara ett par hundra meter ner från din lägenhet. Så enkelt. Och sådan livskvalitet! Här kan du också uppleva kontrasten mellan de puttrande fiskebåtarna och de stora lastfartyg som rör sig i Oxelösunds hamnar. Badhus och träningsanläggning ligger dryga två kilometer bort.

Även om du bor här, nästan mitt i naturen, har du aldrig långt till centrum. Knappt två kilometer bort väntar matbutiker, vårdcentral, apotek, bank och annat viktigt som du kan behöva i vardagen. Väljer du att gå får du en skön promenad på 25 minuter. Annars är det en snabb, luftig tur på cykeln eller så klart ännu kortare med bilen. I föreningen planerar vi för övernattningslägenhet/Brf lokal.

Från Oxelösund tar du dig snabbt och smidigt vidare till Nyköping. Och Stockholm väntar bara en och en halv timme bort. Den bästa av världar. Lugnt, grönt och skönt eller snart på jobbet, ett flyg långt bort eller i huvudstadens sus och dus. Du behöver inte välja bort.

Husens fasad är putsad och kulörerna vi valt harmonierar väl med omgivningarna. För att förlänga känslan av naturreservatets vegetation har vi plockat med oss naturmarken även in i gårdsmiljön. På så sätt bevarar vi så mycket skog som möjligt och skapar spännande lekparker och sköna sittbänkar av naturens eget byggmaterial. Det blir mycket trivsammare så. Här har vi anpassat oss efter naturen, inte tvärtom.

För att du ska kunna uppleva så mycket som möjligt av de vackra vyerna har vi satsat på stora balkonger. Här kan du njuta av både morgonkaffe och kvällssol. Samla ihop familjen eller vännerna och umgås på din generösa balkong.

Du välkomnas av en yteffektiv och luftig planlösning som man blir glad av att komma hem till. De stora fönstren och de ljusa kulörerna på väggarna gör att utsikten blir som tavlor på väggen. Vissa lägenheter har kvällssol, andra morgonsol. Vyerna är vidunderliga alldeles oavsett.

Är du nyfiken på att kliva in i våra lediga lägenheter och känna in platsen där Femöre ska byggas? Kontakta våra mäklare för en personlig visning på plats så får du möjlighet att besöka våra lediga lägenheter på Femöre.

Anmäl ditt intresse för löpande information!
Är du intresserad av våra nya hem i Brf Femöre? Anmäl ditt intresse nu, så får du löpande information om projektet.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet