Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Visningslägenhet 3 rum och kök 76 kvm

OxelösundA-1105 - Kajakvägen 3

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:2Boarea:62 kvmBalkong:JaHiss:JaAvgift:3 484 kr

Tvåa med stort sovrum och balkong med morgonsol

En härlig tvåa, med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och utgång till en stor balkong med morgonsol. Stort sovrum med fönster åt två håll.

Nu har vi bara en lägenhet kvar, knip vår sista tvåa i vackra Oxelösund. Välkommen och känn in känslan på plats.

I ena huset finns föreningens fina övernattningslägenhet med dusch och ett praktiskt litet kök. I övernattningslägenheten kan du boka in dina gäster och på så sätt behöver du inte det där extra gästrummet.

Här kan du njuta av livskvalitet varje dag
För de flesta betyder Femöre naturreservat havsluft. Och kanske både morgondopp och kvällsdopp. Får du inte nog av havet? Då kan du enkelt glida runt på Östersjön genom att hyra en kanot från anläggningen bara ett par hundra meter ner från din lägenhet. Så enkelt. Och sådan livskvalitet! Här kan du också uppleva kontrasten mellan de puttrande fiskebåtarna och de stora lastfartyg som rör sig i Oxelösunds hamnar. Badhus och träningsanläggning ligger dryga två kilometer bort.

Även om du bor här, nästan mitt i naturen, har du aldrig långt till centrum. Knappt två kilometer bort väntar matbutiker, vårdcentral, apotek, bank och annat viktigt som du kan behöva i vardagen. Väljer du att gå får du en skön promenad på 25 minuter. Annars är det en snabb, luftig tur på cykeln eller så klart ännu kortare med bilen. I föreningen planerar vi för övernattningslägenhet/Brf lokal.

Från Oxelösund tar du dig snabbt och smidigt vidare till Nyköping. Och Stockholm väntar bara en och en halv timme bort. Den bästa av världar. Lugnt, grönt och skönt eller snart på jobbet, ett flyg långt bort eller i huvudstadens sus och dus. Du behöver inte välja bort.

Husens fasad är putsad och kulörerna vi valt harmonierar väl med omgivningarna. För att förlänga känslan av naturreservatets vegetation har vi plockat med oss naturmarken även in i gårdsmiljön. På så sätt bevarar vi så mycket skog som möjligt och skapar spännande lekparker och sköna sittbänkar av naturens eget byggmaterial. Det blir mycket trivsammare så. Här har vi anpassat oss efter naturen, inte tvärtom.

För att du ska kunna uppleva så mycket som möjligt av de vackra vyerna har vi satsat på stora balkonger. Här kan du njuta av både morgonkaffe och kvällssol. Samla ihop familjen eller vännerna och umgås på din generösa balkong.

Är du nyfiken på att kliva in i vår lediga lägenhet och känna in platsen? Kontakta våra mäklare för en personlig visning på plats så får du möjlighet att besöka vår lediga lägenhet på Femöre.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet