Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
De fina husen i Brf 5-öre, kommer att färgsättas i naturens tema.

NyköpingB-1003 - Kajakvägen 1

Till salu
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:2Boyta:54 kvmBalkong:JaHiss:JaPris:1 495 000 krAvgift:3 192 kr

Nästa visning:

Välkommen på områdesvisning på Femöre!

Läs mer

Välplanerad tvåa med stor balkong i sydvästläge

Optimalt planerad lägenhet med en trevlig,öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. En stor balkong i sydvästläge där man bara kan sitta och njuta.

Här kan du njuta av livskvalitet varje dag
För de flesta betyder Femöre naturreservat havsluft. Och kanske både morgondopp och kvällsdopp. Får du inte nog av havet? Då kan du enkelt glida runt på Östersjön genom att hyra en kanot från anläggningen bara ett par hundra meter ner från din lägenhet. Så enkelt. Och sådan livskvalitet! Här kan du också uppleva kontrasten mellan de puttrande fiskebåtarna och de stora lastfartyg som rör sig i Oxelösunds hamnar. Badhus och träningsanläggning ligger dryga två kilometer bort.

Även om du bor här, nästan mitt i naturen, har du aldrig långt till centrum. Knappt två kilometer bort väntar matbutiker, vårdcentral, apotek, bank och annat viktigt som du kan behöva i vardagen. Väljer du att gå får du en skön promenad på 25 minuter. Annars är det en snabb, luftig tur på cykeln eller så klart ännu kortare med bilen. I föreningen planerar vi för övernattningslägenhet/Brf lokal.

Från Oxelösund tar du dig snabbt och smidigt vidare till Nyköping. Och Stockholm väntar bara en och en halv timme bort. Den bästa av världar. Lugnt, grönt och skönt eller snart på jobbet, ett flyg långt bort eller i huvudstadens sus och dus. Du behöver inte välja bort.

Upplev området kring Femöre i vår härliga film och känn hur ditt drömboende skulle kunna se ut Se filmen här!

Med naturen som utgångspunkt
Här bor du i magiskt vacker, kuperad natur med utsikt över havet. Området är relativt oexploaterat och här går fåren och betar i de härliga ekhagarna alldeles i närheten. Att vakna upp och gå och lägga sig här varje dag blir något alldeles extra.

Husens fasad är putsad och kulörerna vi valt harmonierar väl med omgivningarna. För att förlänga känslan av naturreservatets vegetation har vi plockat med oss naturmarken även in i gårdsmiljön. På så sätt bevarar vi så mycket skog som möjligt och skapar spännande lekparker och sköna sittbänkar av naturens eget byggmaterial. Det blir mycket trivsammare så. Här har vi anpassat oss efter naturen, inte tvärtom.

För att du ska kunna uppleva så mycket som möjligt av de vackra vyerna har vi satsat på stora balkonger. Här kan du njuta av både morgonkaffe och kvällssol. Samla ihop familjen eller vännerna och umgås på din generösa balkong.

Du välkomnas av en yteffektiv och luftig planlösning som man blir glad av att komma hem till. De stora fönstren och de ljusa kulörerna på väggarna gör att utsikten blir som tavlor på väggen. Vissa lägenheter har kvällssol, andra morgonsol. Vyerna är vidunderliga alldeles oavsett.

Gör lägenheten till din
Det är du som ska leva och trivas här. Därför är det viktigt att du får sätta din egen prägel på ditt nya hem, så att du hittar den rätta känslan. Med flera möjliga materialval och nyanser på kulörer hjälper vi på Peab dig att göra din nya lägenhet till din. Är du redan nu nyfiken på dina inredningsval, kom förbi vår bobutik i Nyköping och träffa Kundansvarig. Läs mer om bobutiken under Kontakt i övre menyn på sidan.

Anmäl ditt intresse för löpande information!
Är du intresserad av våra nya hem i Brf Femöre? Anmäl ditt intresse nu, så får du löpande information om projektet.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet