Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Nyköping, NyköpingAB-1003 - Periodgången 3B

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:3Boarea:77 kvmUteplats:JaHiss:JaAvgift:4 249 kr

Nästa visning:

Vi önskar anmälan så vi ger dig en trygg visning, välkommen!

Läs mer

3:a med stor uteplats precis vid ån!

Välkomna till denna välplanerade 3:a om 77 m², med stor uteplats precis intill ån i härligt västläge! Lägenheten erbjuder två fina duschrum.

Bo lyxigt i ett nytt hem nära naturen men med gångavstånd till centrala Nyköping. Här, granne med Nyköpingsån, har du nära till det mesta. Ta en promenad till Nyköping centrum med flera gallerior för shopping, god mat och uteliv. En kort cykeltur bort ligger hamnen och nya länsmuseet, tillsammans med en härlig mix av restauranger och en fin strandpromenad. För den aktive ligger Rosvalla Arena bara tre kilometer bort med aktiviteter som bowling, ishall och boule för att nämna lite grann.

Nära Å-promenaden ligger Östra Villastaden med fina äldre trähus. På andra sidan ån väntar det sköna naturområdet "Hållet". Det man slås av när man kommer till området är lugnet. Trots centralt läge är det ingen genomfartstrafik för bilar.

Husen ligger i ett område med mycket karaktär och känsla. En trevlig granne
är det gamla bomullsspinneriet, som vi tidigare renoverat till unika lägenheter. Industrikänslan där tar vi med oss in i Brf Å-promenaden, med typiska detaljer och färgsättning vilket gör att omgivningen känns genomtänkt.

Huvudstaden och utlandet väntar
När du trots allt vill ta dig vidare till Stockholm eller världen väntar flera smidiga alternativ. Tågstation ligger bara en promenad bort, här planeras också nya resecentrum stå klar 2022. Där hittar du både bussar och tåg för vidare resa.
Med flygbussarna till Skavsta flygplats tar du dig enkelt till andra breddgrader.

Lägenheterna
Här bygger vi tvåor, treor och fyror om 45-95 kvm. Lägenheterna är ljusa och luftiga och ligger i flera väderstreck. Den öppna planlösningen gör att det känns extra välkomnade och bjuder in till umgänge.
Alla lägenheter får minst en balkong eller uteplats, fyrorna planeras med två balkonger. Alla treor och fyror planeras med extra WC och flera med extra WC/dusch. Balkonger och uteplatser planeras för bästa möjliga utsikt över ån och det gröna området.

Förråd
Utöver förvaringsmöjligheterna i lägenheterna finns separata förråd att hyra för extra förvaring. I bostadshuset finns det sju stycken förråd om en kvm i markplan. Det finns även extra förråd att hyra i en separat byggnad på gården. Där finns 14 st förråd om tre kvm.

Se vår film över Å-promenaden och upplev närheten till vatten och stad. Se filmen här!


Nytt och bekvämt
När du köper en nyproducerad bostad är allt nytt och fräscht. Fram till och med december 2021 har du möjligheten att skapa ditt personliga hem genom att välja inredningsval från vårt fina tillvalssortiment. Så passa på, du har fortfarande chansen att vara med och skapa ditt drömhem!

Anmäl ditt intresse för löpande information!
Är du intresserad av våra nya hem längs Nyköpingsån? Anmäl ditt intresse här på projektsidan så får du löpande information om projektet.

Med reservation för ändringar. Illustrationer kan skilja sig från verkligheten.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet