Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Nyköping, NyköpingAB-1302 - Periodgången 3B

Till salu
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:3 / 4Rum:2Boyta:52 kvmBalkong:JaHiss:JaPris:1 925 000 krAvgift:3 159 kr

Nästa visning:

Välkommen till visningsboden för Å-promenaden!

Läs mer

2:a högt upp i huset med balkong!

Högt upp i huset finns denna välplanerade 2:a om 52 m², med härlig balkong och stor klädkammare!

Här har du nära till det mesta, på promenad- och cykelavstånd dessutom. Ta en promenad till Nyköping centrum med flera gallerior för shopping, god mat och uteliv. En kort cykeltur bort ligger hamnen och nya länsmuseet, tillsammans med en härlig mix av restauranger och en fin strandpromenad. För den aktive ligger Rosvalla Arena bara tre kilometer bort med aktiviteter som bowling, ishall och boule för att nämna lite grann.

Huvudstaden och utlandet väntar
När du trots allt vill ta dig vidare till Stockholm eller världen väntar flera smidiga alternativ. Tågstation ligger bara en promenad bort, här planeras också nya resecentrum stå klar 2022. Där hittar du både bussar och tåg för vidare resa.
Med flygbussarna till Skavsta flygplats tar du dig enkelt till andra breddgrader.

Husen ligger i ett område med mycket karaktär och känsla. En trevlig granne
är det gamla bomullsspinneriet, som vi tidigare renoverat till unika lägenheter. Industrikänslan där tar vi med oss in i Brf Å-promenaden, med typiska detaljer och färgsättning vilket gör att omgivningen känns genomtänkt.

Gott att leva
Vi planerar tvåor, treor och fyror om 45-95 kvm. 47 stycken totalt, varav vi säljstartar 19 st i första etappen. Lägenheterna är ljusa och luftiga och ligger i flera väderstreck. Den öppna planlösningen gör att det känns extra välkomnade och bjuder in till umgänge.
Alla lägenheter får minst en balkong eller uteplats, fyrorna planeras med två balkonger. Alla treor och fyror planeras med extra WC och flera med extra WC/dusch. Balkonger och uteplatser planeras för bästa möjliga utsikt över ån och det gröna området.

Se vår film över Å-promenaden och upplev närheten till vatten och stad. Se filmen här!

Anmäl ditt intresse för löpande information!
Är du intresserad av våra nya hem längs Nyköpingsån? Anmäl ditt intresse här på projektsidan så får du löpande information om projektet.

Med reservation för ändringar. Illustrationer kan skilja sig från verkligheten.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet