Nyköping, NyköpingAB-1304 - Periodgången 5B

Såld
Tillträde:Prel kvartal 4 2022Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:3 / 4Rum:3Boarea:77 kvmAvgift:4 249 kr

Välplanerad 3:a högt upp med stor balkong!

Välplanerad och fin 3:a om 77 m² belägen högt upp i huset, som erbjuder en stor och härlig balkong, samt två praktiska duschrum.

Bo lyxigt i ett nytt hem nära naturen men med gångavstånd till centrala Nyköping. Här, granne med Nyköpingsån, har du nära till det mesta. Ta en promenad till Nyköping centrum med flera gallerior för shopping, god mat och uteliv. En kort cykeltur bort ligger hamnen och nya länsmuseet, tillsammans med en härlig mix av restauranger och en fin strandpromenad. För den aktive ligger Rosvalla Arena bara tre kilometer bort med aktiviteter som bowling, ishall och boule för att nämna lite grann.

Nära Å-promenaden ligger Östra Villastaden med fina äldre trähus. På andra sidan ån väntar det sköna naturområdet "Hållet". Det man slås av när man kommer till området är lugnet. Trots centralt läge är det ingen genomfartstrafik för bilar.

Husen ligger i ett område med mycket karaktär och känsla. En trevlig granne
är det gamla bomullsspinneriet, som vi tidigare renoverat till unika lägenheter. Industrikänslan där tar vi med oss in i Brf Å-promenaden, med typiska detaljer och färgsättning vilket gör att omgivningen känns genomtänkt.

Huvudstaden och utlandet väntar
När du trots allt vill ta dig vidare till Stockholm eller världen väntar flera smidiga alternativ. Tågstation ligger bara en promenad bort, här planeras också nya resecentrum stå klar 2022. Där hittar du både bussar och tåg för vidare resa.
Med flygbussarna till Skavsta flygplats tar du dig enkelt till andra breddgrader.

Lägenheterna
Här bygger vi tvåor, treor och fyror om 45-95 kvm. Lägenheterna är ljusa och luftiga och ligger i flera väderstreck. Den öppna planlösningen gör att det känns extra välkomnade och bjuder in till umgänge. Samtliga treor och fyror är nu sålda och vi har bra ett fåtal tvåor kvar. Kontakta Anders på Fastighetsbyrån för mer information om våra sista tvåor och de materialval som är gjorda för de sista lägenheterna.

Se vår film över Å-promenaden och upplev närheten till vatten och stad. Se filmen här!

Anmäl ditt intresse för löpande information!
Är du intresserad av våra nya hem längs Nyköpingsån? Anmäl ditt intresse här på projektsidan så får du löpande information om projektet.

Med reservation för ändringar. Illustrationer kan skilja sig från verkligheten.

Visualiseringar är inspirationsbilder. Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel i bilderna

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet