Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Centralt, Eskilstuna3-1105 - Drottninggatan

Till salu
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:1 / 7Rum:4Boyta:89 kvmHiss:JaPris:3 090 000 krAvgift:4 629 kr

Nästa visning:

Välkommen på visning av våra nya hem i centrala Eskilstuna!

Läs mer

Härlig fyra mitt i centrum med stor balkong

Genomgångslägenhet, fyra rum och kök med balkong i västerläge om 15 kvm med utgång från två av de tre sovrummen. Stort badrum och separat gästtoalett.

Brf Fristaden 3 ligger mitt i smeten. Här är allting nära, oavsett om du vill gå ut och äta på någon av de trevliga restaurangerna i närheten, slå dig ner i biosalongen, promenera till Rothoffparken eller besöka Munktellområdet med badhus, arena och sportaktiviteter. För den som är shoppingsugen väntar massor av butiker strax utanför huset.

Gå på teater, bibliotek, konserter, badhus, friidrottsarean eller upplev elitseriehandboll i form av Eskilstuna Guif. På bara några minuter från ditt nya hem väntar Rothoffsparken. En grön, skön oas med botanisk inriktning. Även Rinmansparken ligger bara en kort promenad bort. Vacker grönska kombineras med en spännande lekplats för alla upptäckarglada barn.

Ytterligare ett trivsamt och närliggande stopp är Munktellstaden. Här alldeles intill Eskilstunaån kan du känna de industrihistoriska vingslagen ihop med mycket framåtanda och ett tilltalande utbud. Ät gott, strosa i de historiska miljöerna, gå på museum eller pricka in en spelning eller ett idrottsevenemang. Populära Parken Zoo gör sällan någon besviken. Eller varför inte bänka dig för en fotbollsmatch på Tunavallen. Och vill du själv röra på dig är badmintonhallen ett alternativ.

Skola för stora och små
2019 öppnar nya Campus i Eskilstuna, alldeles intill Brf Fristaden 3. Mälardalens högskola blir då ett spännande inslag mitt i staden och en självklar plats för utveckling och samverkan. Lika nära finns förskola och några minuters promenad bort ligger även en grundskola och ett flertal gymnasieskolor.

Mitt i stan och nära till allt
Det är smidigt att leva här. Alldeles utanför dörren väntar en busshållplats. Vill du ta dig vidare ligger centralstationen bara några minuter bort för resor till Västerås, Örebro eller kanske Stockholm.

Våra nya hem i Fristaden 3
Husen i Brf Fristaden 3 har ett modernt uttryck med tilltalande puts ackompanjerat av inslag i glas. Här bygger vi 30 lägenheter; ettor, tvåor, treor och fyror på 33-104 kvm. De flesta har uteplats eller balkong/loggia där det är lätt att koppla av. Den gemensamma takterrassen blir ytterligare ett trevligt inslag med behaglig kvällssol. En plats att andas ut på och kanske umgås med någon av grannarna.

Flexibla lösningar
Välkommen hem! Här möts du av smarta lägenheter byggda för den moderna människan. För flexibla lösningar har några av lägenheterna utrustats med klädkammare som har överljus och ventilation. Det gör att du kan använda utrymmet till bland annat sovrum för tillfällig övernattning eller kontor. I de minsta ettorna om 33 kvm, finns möjlighet att välja till skenor i tak för avskärmning. Det är dina behov som avgör.

Njut av soliga dagar
De inglasade loggiorna ger dig möjlighet att njuta av solen till morgonkaffet medan staden vaknar till liv. Rummet är uppvärmt och varmt året runt om du så önskar. Du kan även ha fönstren i ventilationsläge för att på så sätt få ett rum med ett annat klimat. På balkongen mot innergården njuter du istället av lugnet och ljuset på eftermiddagen och kvällen. Här finns också uteplatser mot den gemensamma innergården. I Brf Fristaden 3 visar sig solen på många platser under större delen av dagen.

Välkomnande och hemtrevligt
Den öppna planlösningen gör ditt nya hem luftigt och perfekt för socialt umgänge med nära och kära. Den enstaviga parketten, som är behaglig att gå på och inger en lyxig känsla, sträcker sig genom hela lägenheten. Här har vi satsat på ljusa kulörer och materialval med en nordisk känsla. Köket är utrustat med moderna och energisnåla vitvaror såsom kyl och frys alternativt kyl/frys, mikrovågsugn, diskmaskin, inbyggnadsugn och spishäll från Electrolux. Badrummet är helkaklat, vilket gör det lättskött och vi har inrett med tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin. Handdukarna hänger du på handdukstorken.

Dina inredningsval
I Brf Fristaden 3 blir du inte bara först med att spika upp tavlor på de nymålade väggarna, ta de första stegen på den nylagda parketten eller inviga balkongen. När du köper nyproducerat har du möjlighet att skapa din egen stil i ditt nya hem. Välj kulör på väggarna, färg på köksluckor och bänkskivor i köket och fånga just din känsla i badrummet. Här är det du som ska känna dig hemma och trivas varje dag.

Vi bygger bara gröna hus
När du köper ett nybyggd bostad av oss kan du vara säker på att du får ett energieffektivt och miljöklokt hem. Att vi bygger enligt gällande lagar och regler är en självklarhet. Men lika viktigt är att du som ska leva i huset får ett behagligt inomhusklimat och god driftsekonomi.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Fristaden 3 betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Anmäl ditt intresse!
Är du intresserad av vår nyproduktion i Brf Fristaden 3? Anmäl ditt intresse nu, så får du löpande information om projektet.