Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Centralt, Eskilstuna3-1403 - Drottninggatan

Till salu
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:4 / 7Rum:1Boyta:33 kvmHiss:JaPris:1 290 000 krAvgift:2 015 kr

Kvadratsmart etta mitt i centrum

Perfekt boende med låg avgift om endast 2 015 kr, för den som ska studera, köpa sin första bostad eller som övernattningslägenhet mitt i centrum.

Här är allting nära - till restauranger och bion, Munktellområdet med badhus, arena och sportaktiviteter. För den som är shoppingsugen väntar butikerna runt hörnet. På bara några minuter från ditt nya hem väntar Rothoffsparken. En grön, skön oas med botanisk inriktning. Även Rinmansparken ligger bara en kort promenad bort. Vacker grönska med en spännande lekplats för upptäckarglada barn.

Ytterligare ett trivsamt och närliggande stopp är Munktellstaden. Här alldeles intill Eskilstunaån känner du industrihistoria ihop med framåtanda och ett tilltalande utbud. Ät gott, gå på museum, konsert eller ett idrottsevenemang. Eller varför inte bänka dig för en fotbollsmatch på Tunavallen. Vill du själv röra på dig är badmintonhallen ett alternativ.

Utanför dörren finns en busshållplats. Vill du ta dig vidare ligger centralstationen några minuter bort för resor till Västerås, Örebro eller Stockholm.

2019 öppnar nya Campus i Eskilstuna, alldeles intill Fristaden 3. Mälardalens högskola blir då ett spännande inslag mitt i staden och en självklar plats för utveckling och samverkan. Lika nära finns förskola och några minuters promenad bort ligger en grundskola och flera gymnasieskolor.

Våra nya hem i Fristaden 3
Husen i Brf Fristaden 3 har ett modernt uttryck med puts tillsammans med inslag i glas. De flesta lägenheterna har uteplats eller balkong/loggia där det är lätt att koppla av. Den gemensamma takterrassen blir ett trevligt inslag av behaglig kvällssol. En plats att andas ut på och umgås med vänner och grannar.

Vi planerar smarta lägenheter byggda för den moderna människan. För flexibla lösningar har några av lägenheterna utrustats med klädkammare som har överljus och ventilation. Det gör att du kan använda utrymmet till bland annat sovrum för tillfällig övernattning eller kontor.

Njut av soliga dagar
De inglasade loggiorna ger dig möjlighet att njuta av solen till morgonkaffet när staden vaknar till liv. Rummet är uppvärmt och varmt året runt om du så vill. Du kan även ha fönstren i ventilationsläge och på så sätt få ett rum med ett annat klimat. På balkongen mot innergården njuter du istället av lugnet och ljuset på eftermiddag och kväll.

Den öppna planlösningen gör ditt nya hem perfekt för socialt umgänge med nära och kära. Den enstaviga parketten, som är behaglig att gå på och inger en lyxig känsla, sträcker sig genom hela lägenheten. Vi satsar på ljusa kulörer och materialval med nordisk känsla.

I Fristaden 3 blir du först med att spika upp tavlor på de nymålade väggarna, ta de första stegen på parketten och att inviga balkongen. När du köper nyproducerat har du också möjlighet att skapa din egen stil i ditt nya hem. Välj kulör på väggar, färg på köksluckor och fånga din känsla i badrummet. Här är det du som ska känna dig hemma och trivas varje dag.

När du köper ett nybyggd bostad av oss kan du vara säker på att du får ett energieffektivt och miljöklokt hem. Att vi bygger enligt gällande lagar och regler är en självklarhet. Men lika viktigt är att du som ska leva i huset får ett behagligt inomhusklimat och god driftsekonomi.