Om projektet

BO I CENTRALA ESKILSTUNA

I Fristaden finns alla möjligheter - här kan du gå vart du vill! Citykärnan shopping- och kulturutbud runt hörnet, promenadavstånd till järnvägsstationen och Eskilstunaån med trevlig promenadstråk ett stenkast bort.
Se karta över Eskilstuna med Fristaden mitt i centrum. Finns under bilder och länkar.
Vi är fortfarande i planeringsskedet men kan redan nu avslöja att det planeras för både gemensam takterrass, garage och gästlägenhet. Sådant vi tror är av vikt för dig som kund.

Dina inredningsval
I ditt nya boende vill du självklart sätta din egen prägel på inredningen för att kunna kalla det ditt hem. Vilka ytor, färgval och värden vill du ha i ditt hem? Som kund hos Peab har du gott om möjligheter att påverka ditt nya boende med ytskikt, material och utrustning, allt för att du ska få det hem du önskar.

Vi bygger bara gröna hus
När du köper ett nybyggd bostad av oss kan du vara säker på att du får ett energieffektivt och miljöklokt hem. Att vi bygger enligt gällande lagar och regler är en självklarhet. Men lika viktigt är att du som ska leva i huset får ett behagligt inomhusklimat och god driftsekonomi.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Fristaden 3 betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Anmäl ditt intresse och få förtur!
Är du intresserad av vår nyproduktion i Brf Fristaden 3? Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid köpanmälan baseras på det datum du lämnade din intresseanmälan. Vi håller dig också uppdaterad med information om våra nya hem och bjuder in till säljpremiär. Preliminär sälj- och byggstart av etapp 1 sker under hösten 2018.

Med reservation för ändringar. Illustrationer kan skilja sig från verkligheten.

Utforska ditt nya hem

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Therese Åbonde, Peab

Kundansvarig

Telefon: 072-533 31 63

Dokument & länkar

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.