Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

NyköpingC-1001 - Ringvägen 2B

Till salu
Tillträde:kvartal 4, 2018Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:1 / 4Rum:3Boarea:83 kvmBalkong:JaHiss:JaPris:2 495 000 krAvgift:4 530 kr

Vår sista trea! På markplan med balkong

Stor trea om 83 kvm med öppet vardagsrum med anslutning till kök och utgång till balkongen. Extra WC. Skjutdörrsgarderob i master bedroom.

Nu har vi bara två lägenheter kvar i Brf Hermelinen. Välj mellan en välplanerad trea om 83 kvm eller en tvåa på 68 kvm. Båda med härliga balkonger och bekvämt cityläge.

Är du intresserad av våra sista inflyttningsklara lägenheter i Hermelinen? För mer information och visning, kontakta mäklare Joakim Nilsson, 076 877 22 43, joakim.nilsson@lansfast.se

Nyproduktion med alla dess fördelar! Lägenheter med ljusa fina kök. Ugn/mikro är placerat i arbetshöjd. Grått fint kakel mot en ljus praktisk laminatskiva. Planlösningen är öppen i många av lägenheterna. Badrum är helkaklat och klinker på golv, här finns även tvättmaskin och torktumlare. På den privata innergården finns wi-fi för er som bor här. Inredningsval är gjorda av vår inredare. Bo här, helt enkelt! Nära det mesta och inga måsten!

Lämna en intresseanmälan här på sidan eller kontakta vår mäklare direkt för att boka en visning.

Kontaktpersoner
Joakim Nilsson

Joakim NilssonSvensk Fastighetsförmedling0155 20 95 82Kontakta mig via e-post

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?