Om objektet

Nya lägenheter centralt i Nyköping! 13 lägenheter till Salu

Försäljning pågår! Kontakta våra mäklare på SkandiaMäklarna för att boka en lägenhet.

Du kan fortfarande göra inredningsval gällande bl.a köksluckor, bänkskivor och vitvaror. Detta är möjligt till 3 november. Det är ej möjligt att göra elval.

Centralt toppläge
Belägen vid korsningen Östra Storgatan/Östra Kvarngatan får du både ett centralt och bekvämt boende med närhet till både mataffär, butik, restaurang, bank, skola och bibiliotek. I en nyproducerad lägenhet kan du lägga fokus på dig själv och dina fritidsintressen istället för renovering. Välj om du vill bo i vår standardinredning utvald av våra inredare eller gör tillval och designa ett hem som passar din person.

Hur ser ditt drömhem ut?
I vår standardinredning kan du välja mellan två vita köksluckor, tre olika handtag samt tre olika kulörer på bänkskivor i laminat. Vitvarorna i kök och badrum är från Electrolux. I badrummet finns kommod och spegel med ledbelysning. Väggarna består av vitt kakel. Som standard kan du välja mellan tre olika kulörer på klinker i badrummet. Kolla in den virtuella visningen för att få en känsla av hur det skulle vara att bo här! Du kan fortfarande göra inredningsval gällande bl.a köksluckor, bänkskivor och vitvaror. Detta är möjligt till 3 november. Det är ej möjligt att göra elval.

Nära till ett trivsamt vardagsliv
Med endast tio minuters promenadavstånd tar du dig med lätthet till den idylliska småbåtshamnen i båda finskor eller promenadskor. Ta en promenad längs med hamnen och vandra ut på bryggan för en lugn stund vid vattnet eller möt upp dina vänner för en trevlig middag vid någon av hamnens restauranger.

Äventyr runt knuten
För dig som längtar efter själslig ro eller äventyr i skog och mark kan glädja sig över Sörmlands sagolika natur. Nyköping omgärdas av inte mindre än 37 naturreservat som innefattar både skärgård och saltstänkta klippor, vackra skogar med fina vandringsleder och spegelblanka insjöar för sköna sommardopp. 15 minuters bilresa bort ligger Skavsta flygplats med smidiga kommunikationer till Europas städer.

Hur gör jag för att boka en lägenhet?
Kontakta vår mäklarpartner SkandiaMäklarna i Nyköping för att boka en lägenhet. Genom att anmäla ditt intresse här på sidan så får du utskick med information om våra nya hem i Brf Hermelinen.

Upplev din bostad
Under rubriken "Visualiseringar" hittar du vår lägenhetsväljare som gör det enkelt för dig att hitta en bostad. Du kan också se hur solen går ner över husen och ta en titt in i våra nya hem.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Hermelinen betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala

Med reservation för ändringar. Våra inspirationsbilder kan skilja sig från verkligheten.

Alla bilder

Kontakt

Håkan Thelin, SkandiaMäklarna

Mäklare

Telefon: 0155-45 50 00

Amanda Dahlgren, Skandiamäklarna

Mäklare

Telefon: 073-625 50 15

Andra objekt