Om objektet

Rymlig uteplats på hörnet med utsikt över ån
Här lever du gott i en hörntrea om 71 kvm på första våningen. Varierande takhöjd och med fönster åt två håll i sällskapsrummet skapas en luftig och ljus rymd. Den öppna planlösningen mellan kök och sällskapsdelen skapar rymliga sociala ytor och gör det lätt att möblera. I hallen finns det gott om garderober och ett förråd på 3 kvm.

13 kvm uteplats
En varm sommardag kan du njuta av den rymliga uteplatsen om hela 13 kvm. Här finns ytor för att möblera till middagar i solen. Utsikten över ån är en stor bonus!

Bo på en ö omgiven av kultur
Oavsett vilket väderstreck du vänder dig åt andas Kanonhusholmen in stadens rika historia. På gångavstånd når du Munktellstaden, Radermachersmedjorna, Eskilstuna stadsmuseum och stadens äldsta park, Rothoffsparken. Pulsen i city når du på bara några minuter, likaså Eskilstunas nya badhus och Munktellarenan som erbjuder ett flertal fritidsaktiviteter.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Kanonhusholmen betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Kontakta SkandiaMäklarna för att boka din bostad.

Visningar

Nästa visning: 3 mars

Adress
På plats i vår visningslägenhet i Brf Kanonhusholmen, Faktorigatan, finns mäklare på plats och kan berätta mer om de nya lägenheterna.
Kommentar
Välkommen till visning av våra nya bostäder i Kanonhuset!
När
11:00-11:30
Anmälan krävs
Nej
Kontaktperson
Therése Nyberg Larsson, SkandiaMäklarna

Kommande visningar

  • 17 mars, Kl. 11:00-11:30 - Öppen visning
  • 31 mars, Kl. 11:00-11:30 - Öppen visning

Alla bilder

Kontakt

Filip Erlandsson, SkandiaMäklarna

Mäklare

Telefon: 070-852 58 50

Dela det här på:

Andra objekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.