Om objektet

Rymlig uteplats på hörnet med utsikt över ån
Här lever du gott i en hörntrea om 71 kvm på första våningen. Varierande takhöjd och med fönster åt två håll i sällskapsrummet skapas en luftig och ljus rymd. Den öppna planlösningen mellan kök och sällskapsdelen skapar rymliga sociala ytor och gör det lätt att möblera. I hallen finns det gott om garderober och ett förråd på 3 kvm.

13 kvm uteplats
En varm sommardag kan du njuta av den rymliga uteplatsen om hela 13 kvm. Här finns ytor för att möblera till middagar i solen. Utsikten över ån är en stor bonus!

Bo på en ö omgiven av kultur
Oavsett vilket väderstreck du vänder dig åt andas Kanonhusholmen in stadens rika historia. På gångavstånd når du Munktellstaden, Radermachersmedjorna, Eskilstuna stadsmuseum och stadens äldsta park, Rothoffsparken. Pulsen i city når du på bara några minuter, likaså Eskilstunas nya badhus och Munktellarenan som erbjuder ett flertal fritidsaktiviteter.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Kanonhusholmen betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Kontakta SkandiaMäklarna för att boka din bostad.

Visningar

Nästa visning: 31 oktober

Adress
På plats för våra nya hem på Kanonhusholmen, Faktorigatan, finns och mäklare på plats och kan berätta mer om de nya lägenheterna.
Kommentar
Välkommen av visning av våra nya bostäder i Kanonhuset!
När
17:00-17:30
Anmälan krävs
Nej
Kontaktperson
Carina Lorentzon, SkandiaMäklarna, Filip Erlandsson, Skandiamäklarna

Alla bilder

Kontakt

Filip Erlandsson, Skandiamäklarna

Mäklare

Telefon: 070-852 58 50

Dela det här på:

Andra objekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.