Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Eskilstuna, EskilstunaA-1003 - Faktorigatan 3 G

Till salu
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:1 / 4Rum:3Boyta:78 kvmPris:3 265 000 krAvgift:4 258 kr

Modern lägenhet med uteplats och bra förvaring!

Rymliga sällskapsytor med utgång till uteplats med utsikt över Eskilstunaån. Walk-in-closet i direkt anslutning till master bedroom.

Modern lägenhet med uteplats och bra förvaring.
Rymliga sällskapsytor på den ena sidan och sovrummen i andra änden av lägenheten kännetecknar denna trea om 78 kvm. Det är i köket och vardagsrummet vi umgås som mest, med öppna ytor är det lätt att flytta en middag med familjen till en filmkväll i ett och samma rum. Lägenheten har två rymliga sovrum varav det ena har en klädkammare om 5 kvm i direkt anslutning.

Uteplats om 9 kvm
Glöm kaffet på stan mellan shoppingen, gör istället ett stopp hemma och njut av kaffet på uteplatsen. Du lovar dina gäster en unik utsikt samtidigt som shoppingrundan bara ligger några minuter bort igen.

Bo på en ö omgiven av kultur
Oavsett vilket väderstreck du vänder dig åt andas Kanonhusholmen in stadens rika historia. På gångavstånd når du Munktellstaden, Radermachersmedjorna, Eskilstuna stadsmuseum och stadens äldsta park, Rothoffsparken. Pulsen i city når du på bara några minuter, likaså Eskilstunas nya badhus och Munktellarenan som erbjuder ett flertal fritidsaktiviteter.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Kanonhusholmen betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Kontakta SkandiaMäklarna för att boka din bostad.