Om objektet

Nyproduktion i Eskilstuna - bo i historiska Kanonhuset!

Försäljning pågår! Kontakta SkandiaMäklarna i Eskilstuna om du vill veta mer om brf Kanonhusholmens unika lägenheter.

Nu står vår visningslägenhet klar, i ett av våra härliga stadsradhus. Välkommen på visningar, som du hittar längre ner på sidan under rubik Visningar. Om tiderna inte passar, kontakta mäklarna för att boka en annan tid.


Karaktärsfulla hem
Det här är hem för dig som vill bo med det lilla extra, som gillar det karaktärsfulla med att bo i ett sekelskifteshus men ändå ha alla moderna finesser på plats som underlättar vardagen. Varierande takhöjd, synliga bjälkar, takfönster och takkupor samt små skrymslen och vrår kännetecknar några av våra nya hem i Kanonhusholmen. Välj mellan välplanerade och rymliga lägenheter eller stadsradhus om 2-3 plan.

Bo på en ö omgiven av kultur
Oavsett vilket väderstreck du vänder dig åt andas Kanonhusholmen in stadens rika historia. På gångavstånd når du Munktellstaden, Radermachersmedjorna, Eskilstuna stadsmuseum och stadens äldsta park, Rothoffsparken. Pulsen i city når du på bara några minuter, likaså Eskilstunas nya badhus och Munktellarenan som erbjuder ett flertal fritidsaktiviteter.

Upplev din bostad
Under rubriken "Visualiseringar" hittar du vår lägenhetsväljare som gör det enkelt för dig att hitta en bostad. Du kan också se hur solen går ner över husen och ta en titt in i våra nya hem.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Kanonhusholmen betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala. Observera att inredingsval är gjorda och dessa kan mäklaren informera om.

Kontakta SkandiaMäklarna för att boka visning.

Visningar

Nästa visning: 7 april

Adress
På plats i vår visningslägenhet i Brf Kanonhusholmen, Faktorigatan, finns mäklare på plats och kan berätta mer om de nya lägenheterna.
Kommentar
Välkommen till visning av våra unika lägenheter i Kanonhuset!
När
11:00-11:30
Anmälan krävs
Nej
Kontaktperson
Therése Nyberg Larsson, SkandiaMäklarna

Kommande visningar

  • 17 april, Kl. 17:00-17:30 - Öppen visning
  • 5 maj, Kl. 11:00-11:30 - Öppen visning
  • 19 maj, Kl. 11:00-12:00 - Öppen visning

Alla bilder

Kontakt

Therése Nyberg Larsson, SkandiaMäklarna

Mäklare

Telefon: 070-714 81 64

Dokument & länkar

Dela det här på:

Andra objekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.