Eskilstuna, EskilstunaA-1202 - Faktorigatan 3 G

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:3 / 4Rum:2Boyta:54 kvmHiss:JaAvgift:2 948 kr

Nästa visning:

Välkommen till visningslägenheten i Kanonhusholmen!

Läs mer

Nyproduktion i Eskilstuna - bo i historiska Kanonhuset!

På en holme i city, omgivet av Eskilstunaån, bygger vi 20 karaktärsfulla bostäder där ingen är den andre lik.

Välkommen på visningar av våra inflyttningsklara lägenheter i historiska Kanonhuset! Våra öppna visningar hittar ni info om här på sidan. Ni kan också boka en egen tid med våra mäklare för privat visning.

Bilder från lägenheterna finns att se i bildgalleriet under respektive lägenhet. Ta dig vidare och se dig om i samtliga ledig lägenheter längre ner på sidan under rubriken Bostäder och priser.

Karaktärsfulla hem
Det här är hem för dig som vill bo med det lilla extra, som gillar det karaktärsfulla med att bo i ett sekelskifteshus men ändå ha alla moderna finesser på plats som underlättar vardagen. Varierande takhöjd, synliga bjälkar, takfönster och takkupor samt små skrymslen och vrår kännetecknar några av våra nya hem i Kanonhusholmen. Välj mellan välplanerade och rymliga lägenheter eller stadsradhus om 2-3 plan.

Bo på en ö omgiven av kultur
Oavsett vilket väderstreck du vänder dig åt andas Kanonhusholmen in stadens rika historia. På gångavstånd når du Munktellstaden, Radermachersmedjorna, Eskilstuna stadsmuseum och stadens äldsta park, Rothoffsparken. Pulsen i city når du på bara några minuter, likaså Eskilstunas nya badhus och Munktellarenan som erbjuder ett flertal fritidsaktiviteter.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Kanonhusholmen betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala. Observera att inredingsval är gjorda och dessa kan mäklaren informera om.

Kontakta SkandiaMäklarna för att boka visning.

Kontaktpersoner
Therése Nyberg Larsson

Therése Nyberg LarssonSkandiaMäklarna070-714 81 64Kontakta mig via e-post