Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Eskilstuna, EskilstunaB-1002 - Faktorigatan 3 K

Till salu
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:1 / 3Rum:3Boyta:126 kvmPris:5 960 000 krAvgift:6 878 kr

Nästa visning:

Öppen visning - Välkommen!

Läs mer

Bo flott i våning om två plan!

Tre rum och kök om 126 kvm fördelade på tre plan med entréplan. Två rymliga sovrum varav det ena med anslutande härligt badrum med utsikt över ån.

Lev storstilat på Kanonhusholmen
Välkommen in i en flott våning om 122 kvm fördelat på två plan. Entréplan/nedre hall med förråd, 2 kvm, och trappor upp till plan 2. Där kommer du till övre hallen, rymlig med takfönster och två förvaringsutrymmen. Välj om du vill ha ett rymligt sovrum på nedre plan eller två mindre sovrum och få en fyra. Sällskapsrummet om 35 kvm är integrerat med köket och har ljusinsläpp från sex fönster i tre väderstreck.

Ett våningsplan för egen tid
Ta trappan upp till plan 3 och kliv in i ditt alldeles egna utrymme. Här möts du direkt av en walk-in-closet. Sovrummet pryds av synliga takbjälkar och takfönster. Grädden på moset är ditt egna badrum med badkar. Här finns alla möjligheter för att få egen tid och återhämtning.

Bo på en ö omgiven av kultur
Oavsett vilket väderstreck du vänder dig åt andas Kanonhusholmen in stadens rika historia. På gångavstånd når du Munktellstaden, Radermachersmedjorna, Eskilstuna stadsmuseum och stadens äldsta park, Rothoffsparken. Pulsen i city når du på bara några minuter, likaså Eskilstunas nya badhus och Munktellarenan som erbjuder ett flertal fritidsaktiviteter.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Kanonhusholmen betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala

Kontakta SkandiaMäklarna för att boka din lägenhet.