Om objektet

Charmigt och bekvämt
Välkommen till en karakteristisk trea om 90 kvm. Hallen är rymlig med charmiga detaljer som en ljusbrunn och snedtak. Master bedroom rymmer en dubbelsäng samt ett avskilt utrymme för garderober. En WC och ett badrum, båda med dusch som standard gör livet bekvämt. Rymligt allrum med utgång till en balkong om 3 kvm med utsikt mot Munktellbadet.

Kök för den moderna människan
Köket är fullt utrustat med nya vitvaror som stor kyl och frys, diskmaskin och mikrovågsugn. Våra inredare har tagit fram en grundstandard som ingår när du köper din bostad. Du kan exempelvis välja mellan flera olika kakel, skåpluckor och bänkskivor. Allt för att du ska få ditt drömhem.

Bo på en ö omgiven av kultur
Oavsett vilket väderstreck du vänder dig åt andas Kanonhusholmen in stadens rika historia. På gångavstånd når du Munktellstaden, Radermachersmedjorna, Eskilstuna stadsmuseum och stadens äldsta park, Rothoffsparken. Pulsen i city når du på bara några minuter, likaså Eskilstunas nya badhus och Munktellarenan som erbjuder ett flertal fritidsaktiviteter.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Kanonhusholmen betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Kontakta SkandiaMäklarna för att boka din bostad.

Visningar

Nästa visning: 28 december

Adress
På plats i vår visningslägenhet i Brf Kanonhusholmen, Faktorigatan, finns mäklare på plats och kan berätta mer om de nya lägenheterna.
Kommentar
Välkommen till visning av våra nya bostäder i Kanonhuset!
När
11:00-12:00
Anmälan krävs
Nej
Kontaktperson
Therése Nyberg Larsson, SkandiaMäklarna

Kommande visningar

  • 13 januari, Kl. 11:00-11:30 - Öppen visning
  • 20 januari, Kl. 11:00-12:00 - Öppen visning
  • 3 februari, Kl. 11:00-11:30 - Öppen visning

Alla bilder

Kontakt

Therése Nyberg Larsson, SkandiaMäklarna

Mäklare

Telefon: 070-714 81 64

Filip Erlandsson, SkandiaMäklarna

Mäklare

Telefon: 070-852 58 50

Dela det här på:

Andra objekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.