Eskilstuna, EskilstunaB-1003 - Faktorigatan 3 K

Till salu
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:1 / 3Rum:3Boyta:93 kvmPris:4 275 000 krAvgift:5 076 kr

Nästa visning:

Välkommen till Kanonhusholmen!

Läs mer

Charmig trea med stora sällskapsytor

En karakteristisk trea om 93 kvm, med dubbla WC och rymliga sovrum. Kök och vardagsrum i öppen lösning med utsikt över Eskilstunaån.

Hallen är rymlig med charmiga detaljer som en ljusbrunn och snedtak. Master bedroom rymmer en dubbelsäng samt ett avskilt utrymme för garderober. En WC och ett badrum, båda med dusch som standard gör livet bekvämt. Rymligt allrum med utgång till en balkong med utsikt mot Munktellbadet.

Kök för den moderna människan
Köket från Vedum i vitt är fullt utrustat med integrerad diskmaskin, stor kyl och frys och mikrovågsugn samt induktionshäll. Våra inredare har tagit fram en grundstandard som ingår när du köper din bostad.

Bo på en ö omgiven av kultur
Oavsett vilket väderstreck du vänder dig åt andas Kanonhusholmen in stadens rika historia. På gångavstånd når du Munktellstaden, Radermachersmedjorna, Eskilstuna stadsmuseum och stadens äldsta park, Rothoffsparken. Pulsen i city når du på bara några minuter, likaså Eskilstunas nya badhus och Munktellarenan som erbjuder ett flertal fritidsaktiviteter.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Kanonhusholmen betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Kontakta SkandiaMäklarna för att boka din bostad.