Om objektet

Lägenhet i två plan med 19 kvm uteplats
En lägenhet som ger känslan att bo i radhus för dig som behöver utrymme. Här bor du på 106 kvm fördelade på två sovrum, vardagsrum, badrum med alla bekvämligheter samt kök och matplats på plan 1. Uteplatsen om 19 kvm är perfekt för lata dagar. Fantastiska spröjsade fönster ger härligt ljusinsläpp.

När du behöver vara själv för en stund
Tänk dig att ha en egen oas i hemmet för återhämtning. Vi tror att ditt master bedroom på plan 2 är platsen där du kan få just det. Där har du ett eget badrum med badkar, ljusinsläpp från takfönster och snedtak med synlig träbjälke. Du har också en egen walk-in-closet med små förvaringsutrymmen. Här kan du andas ut och vara själv för en stund.

Bo på en ö omgiven av kultur
Oavsett vilket väderstreck du vänder dig åt andas Kanonhusholmen in stadens rika historia. På gångavstånd når du Munktellstaden, Radermachersmedjorna, Eskilstuna stadsmuseum och stadens äldsta park, Rothoffsparken. Pulsen i city når du på bara några minuter, likaså Eskilstunas nya badhus och Munktellarenan som erbjuder ett flertal fritidsaktiviteter.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Kanonhusholmen betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Kontakta SkandiaMäklarna för att boka din bostad.

Visningar

Nästa visning: 3 mars

Adress
På plats i vår visningslägenhet i Brf Kanonhusholmen, Faktorigatan, finns mäklare på plats och kan berätta mer om de nya lägenheterna.
Kommentar
Välkommen till visning av våra nya bostäder i Kanonhuset!
När
11:00-11:30
Anmälan krävs
Nej
Kontaktperson
Therése Nyberg Larsson, SkandiaMäklarna

Kommande visningar

  • 17 mars, Kl. 11:00-11:30 - Öppen visning
  • 31 mars, Kl. 11:00-11:30 - Öppen visning

Alla bilder

Kontakt

Therése Nyberg Larsson, SkandiaMäklarna

Mäklare

Telefon: 070-714 81 64

Dela det här på:

Andra objekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.