Om objektet

Rum för gemenskap
Välkommen till ett härligt boende på 2 plan. Här kliver du in i en rymlig hall varifrån du har fri sikt genom hela bostaden. Det här är en välplanerad lägenhet med mycket på ett plan, som skapat för gemenskap! Stilrent kök i öppen planlösning mot både matplats och vardagsrum, härifrån når du också den rymliga uteplatsen om 17 kvm. Entréplan rymmer även två sovrum, ett badrum och ett förråd. Vid behov finns möjligheten att sätta upp en vägg mot köket och istället skapa ett extra rum.

Master bedroom med walk-in-closet
På plan 2 finns master bedroom, en riktig dröm med walk-in-closet och ett eget badrum. Takfönster och synlig takbjälke ger rummet sin extra charm. Det här blir lätt hemmets skönaste rum!

Bo på en ö omgiven av kultur
Oavsett vilket väderstreck du vänder dig åt andas Kanonhusholmen in stadens rika historia. På gångavstånd når du Munktellstaden, Radermachersmedjorna, Eskilstuna stadsmuseum och stadens äldsta park, Rothoffsparken. Pulsen i city når du på bara några minuter, likaså Eskilstunas nya badhus och Munktellarenan som erbjuder ett flertal fritidsaktiviteter.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Kanonhusholmen betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Kontakta SkandiaMäklarna för att boka din bostad.

Visningar

Nästa visning: 7 april

Adress
På plats i vår visningslägenhet i Brf Kanonhusholmen, Faktorigatan, finns mäklare på plats och kan berätta mer om de nya lägenheterna.
Kommentar
Välkommen till visning av våra unika lägenheter i Kanonhuset!
När
11:00-11:30
Anmälan krävs
Nej
Kontaktperson
Therése Nyberg Larsson, SkandiaMäklarna

Kommande visningar

  • 17 april, Kl. 17:00-17:30 - Öppen visning
  • 5 maj, Kl. 11:00-11:30 - Öppen visning
  • 19 maj, Kl. 11:00-12:00 - Öppen visning

Alla bilder

Dela det här på:

Andra objekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.