Eskilstuna, EskilstunaB-1008 - Faktorigatan 3 B

Till salu
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:1 / 2Rum:3Boyta:72 kvmUteplats:JaPris:3 495 000 krAvgift:3 930 kr

Nästa visning:

Välkommen till visningslägenheten i Kanonhusholmen!

Läs mer

Karaktärsfull lägenhet med uteplats

Yteffektiv trea med gott om föraving och härligt ljusinsläpp. Öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Övre plan med privat sovrum.

På nedre plan välkomnas du i en rymlig hall med gott om förvaring och härligt ljusinsläpp genom det vackra, spröjsade fönstret. Härifrån leds du vidare till ett mindre sovrum som lätt förvandlas till ett kontor för egenföretagaren!

Master bedroom en trappa upp
Helt privat på övre plan finns sovrummet med charmiga takbjälkar och takfönster för ett härligt ljusinsläpp. Det finns också en extra toalett för din bekvämlighet och bra med förvaringsutrymme i den mindre klädkammaren. Värt att nämna är också det härliga gavelfönstret som når ända ner till golvet där du har utsikt över Eskilstunaån.

Bo på en ö omgiven av kultur
Oavsett vilket väderstreck du vänder dig åt andas Kanonhusholmen in stadens rika historia. På gångavstånd når du Munktellstaden, Radermachersmedjorna, Eskilstuna stadsmuseum och stadens äldsta park, Rothoffsparken. Pulsen i city når du på bara några minuter, likaså Eskilstunas nya badhus och Munktellarenan som erbjuder ett flertal fritidsaktiviteter.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Kanonhusholmen betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala

Kontakta SkandiaMäklarna för en privat visning.