Om objektet

Bostadsrätter i Nyköping - Bo nära hamn och city!

Försäljning pågår! Kontakta vår mäklarpartner för att boka en lägenhet.

Strax öster om Nyköpings citykärna ligger Tessin, ett expansivt område i naturskönt läge. Stadsdelen är i förändring och växer nu med nya bostäder, skola och matbutik. Här bor du nära både grönska och hamn samtidigt som du har kort cykelavstånd till centrum.

Välplanerade hem med balkong eller uteplats
De 63 lägenheterna som vi skapar i Brf Linjalen 2 ryms i två huskroppar kring en gemensam gård med Wi-Fi. Vi kommer att erbjuda lägenheter från 1-3 rok. Bostäderna kännetecknas av ljus och rymd som blir en naturlig del av boendet med öppna planlösningar och välplacerade fönster. Alla hem får en generös uteplats eller balkong där du kan njuta av grönskande omgivningar.

Bo nära det mesta av Nyköpings charm
Ta dig ner till hamnen och strandpromenaden på fem minuter. Sommartid finns här mysiga restauranger och fik. För dig som är aktiv och gillar sport så kan vi glädja dig med närheten till Rosvalla - arenan vid havet. Här finns både ishallar, basebollplan, pingis och gym endast ett par minuter bort. Centrum tar du dig till både via fots, cykel eller buss som ligger cirka 2,5 km bort. Här är det verkligen nära till det mesta!

Miljövänliga hem
Att köpa nyproduktion är ett energieffektivt och miljöklokt val. Vi bygger inte bara för idag utan även för framtiden. Därför ställer vi högra krav på god etik och genomtänkt miljöarbete. I Brf Linjalen 2 bor du i ett grönt hus och vi planerar även för flera bihotell i området.

Boka en lägenhet
Kontakta vår mäklarpartner om du är intresserad av att boka en lägenhet i Brf Linjalen 2. Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad med information om våra nya hem.

Med reservation för ändringar. Illustrationer kan skilja sig från verkligheten.

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt