Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Strängnäs, EldsundBrf Mälarglimten

Kommande
Säljstart:Prel. 2021Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:Flerbostadshus

Mälarnära nyproducerade hem i Strängnäs

Vi planerar nu för nya bostäder i området Eldsund i Strängnäs. Nybyggt och granne med Mälaren!

Våra nya bostäder planeras ligga bakom vårt tidigare projekt Mälarutsiken i området Eldsund, som du hittar nordväst om stadskärnan. Här, vackert beläget invid Mälaren, låg tidigare regementet P10, men området ligger nu till grund för en helt ny stadsdel. I den nya stadsdelen hittar du inte bara närheten till naturen med glittret från Mälaren som prickarna över ä:et, utan även bekvämligheter som skola, handel och övrig service. Allt för en bekväm vardag.

Sjö och natur utanför dörren
Här bor du Mälarnära med faciliteter som bastuhus vid vattnet, båt- och rekreationsbrygga invigda våren 2019 i samband med tillträde i grannföreningen Brf Mälarutsikten. Området är grönt och härligt och cykelvägen till centrala Strängnäs bjuder på 6 minuter längs Mälarens strand.

Smidiga kommunikationer till Stockholm och inom Strängnäs
Stockholm väntar på behagligt avstånd. Du tar dig enkelt till tågstationen och kan sedan sätta dig och bara koppla av i 45 minuter innan det är dags att stiga av i huvudstaden. I det nya området går flera busslinjer, på nära håll finns två busshållplatser så att du snabbt kan ta dig vidare.

Anmäl ditt intresse och få förtur!
Är du intresserad av vårt kommande projekt i Strängnäs? Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid köpanmälan baseras på det datum du lämnade din intresseanmälan.

Du som står gjort en intressanmälan får alltid den senaste informationen från oss via nyhetsbrev. Välkommen med din intresseanmälan!

Kontaktpersoner

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?