Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Balkonger med Mälarutiskt!

Eldsund, Strängnäs11-1302 - Stabsvägen

Till salu
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:2Boyta:52 kvmBalkong:JaHiss:JaPris:2 195 000 krAvgift:3 183 kr

Yteffektiv tvåa med klädkammare och balkong

Välplanerad lägenhet med vardagsrum och kök i öppen planlösning. Gott om förvaringsmöjligheter i klädkammare och garderober.

Vi planerar för nästa etapp, Brf Mälarutsikten 2. Här bor du Mälarnära med faciliteter som exempelvis gästlägenhet, bastuhus vid vattnet, båt- och rekreationsbrygga samt generösa balkonger med utsikt över Mälaren.

På det natursköna området Eldsund, nordväst om stadskärnan, vackert beläget invid Mälaren, låg tidigare regementet P10. Idag växer en helt ny stadsdel fram här, och du kan snart vara en del av den. Denna nya stadsdel i Strängnäs bjuder på närhet till naturen och glitter från Mälaren, som prickarna över ä. Men också bekvämligheter som skola, handel och övrig service. Allt för göra livet litet bekvämare varje dag.

Se vår film över Mälarutsikten och upplev närheten till vatten och stad. Se filmen här!

Livet vid Mälaren
Blunda och föreställ dig vågorna som böljar in mot stranden. Du öppnar balkongdörren, tar din kaffekopp och sätter dig i eftermiddagssolen för att bara njuta av Mälarens underbara vyer. Att varje dag få vakna och gå och lägga sig intill en av Sveriges vackraste sjöar, det kallar vi livskvalitet. Samtliga balkonger och uteplatser är placerade för att ge bästa möjliga sjöutsikt. Flera är byggda i terrassliknande stil och sträcker sig över två fasader. Hör du vågorna klucka?

Med närhet till allt
Du behöver inte välja bort. Här får du både grönska och närheten till centrum. Från lägenhetens naturnära läge har du bara 15-20 minuters promenad, eller några minuter på cykel, till centrum där handeln står redo för vardagsinköp och service. Brf Mälarutsikten 2 är dessutom omsluten av vatten som inbjuder till en båttur från föreningens egen brygga eller en picknick vid strandkanten med nära och kära.

Smidiga kommunikationer till Stockholm och inom Strängnäs
Stockholm väntar på behagligt avstånd. Du tar dig enkelt till tågstationen och kan sedan sätta dig och bara koppla av i 45 minuter innan det är dags att stiga av i huvudstaden. I vårt nya område går flera busslinjer, på nära håll finns två busshållplatser så att du snabbt kan ta dig vidare. För dig som har bil och vill hyra garage- eller parkeringsplats finns även den möjligheten.

Det är du som ska bo här!
Därför har vi ritat de nya lägenheterna precis så som vi tror att du vill ha det. Och hela tiden med närheten till och utsikten över Mälaren. Vi är så glada över att kunna erbjuda ett boende med så mycket livskvalitet som Brf Mälarutsikten 2 ger.

Stilren putsad fasad i mjuka kulörer. Väl inne möts du av öppna och luftiga planlösningar med massor av ljusinsläpp. Samtliga lägenheter är ritade för att på mesta möjliga sätt kunna njuta av Mälarens närvaro utanför. Generösa balkonger och härliga uteplatser har blickfånget mot den vackra sjön. En perfekt plats för att njuta med vänner, familj eller bara koppla av på egen hand. Var du än befinner dig i livet har vi här den perfekta lägenheten för dig och din familj, stor som liten.

Bättre än bra
För att skapa en genomgående känsla har vi lagt mattlackad ekparkett i hela lägenheten, så behaglig att gå på. De vitmålade väggarna och den ljusa inredningen skapar ett trivsamt och luftigt intryck som ljuset älskar att leka på. Köket från Vedum är utrustat med vitvaror av hög kvalitet - kyl och frys, diskmaskin, inbyggnadsmikro samt inbyggnadsugn och häll. I badrummet, som är inrett med stilrent kakel och klinker, hittar du även din egen tvättmaskin och torktumlare.
Enkelt och bekvämt. Här behöver du aldrig gå till tvättstugan för att jaga tvättider eller offra dyrbar söndagsvila.

Lugn och ro
Hemma är det lätt att ladda om. Och i föreningen har du tillgång till bastuhuset där du kan andas ut efter en lång dag, umgås med nya grannar eller gamla vänner. Sätt dig en stund på båtbryggan. En sann rekreationsplats.
Med den gemensamma gästlägenheten gör vi det enkelt för dig att ta emot besök av släkt och vänner när andan faller på.

Färgsortering av hushållsavfall - det ska vara lätt att göra rätt!
Vi kommer som en av de första bostadsrättsföreningarna i Sverige att erbjuda färgsortering. Ett enkelt sätt där du sorterar hushållsavfallet i påsar direkt i hemmet. Sex olika påsar i olika färger för matavfall, plast, papper, textilier, metall och tidningar. När påsarna är fulla slänger du dem i sopkärlen som finns i miljöhuset på gården.

Gör lägenheten till din
Som vi sa är det du som ska leva och trivas här. Därför är det viktigt att du får sätta din egen prägel på ditt nya hem, så att du hittar den rätta känslan. Med flera möjliga materialval och nyanser på kulörer hjälper vi på Peab dig att göra din nya lägenhet till din.
Välkommen hem!

Anmäl ditt intresse och få förtur!
Är du intresserad av vår nyproduktion i Brf Mälarutsikten 2? Anmäl ditt intresse och vi håller dig uppdaterad om visningar och andra nyheter om våra nya hem i Mälarutsikten.
Observera att en intresseanmälan i vår första etapp i Mälarutsikten inte är gäller för Brf Mälarutsikten 2..

Med reservation för ändringar. Illustrationer kan skilja sig från verkligheten.