Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Balkonger med Mälarutiskt!

Eldsund, Strängnäs6-1303 - Stabsvägen

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:2Boyta:51 kvmUteplats:JaHiss:JaAvgift:3 147 kr

Yteffektivt hem med härlig terrass mot Mälaren

Välplanerad lägenhet högst upp i hus 6 med stor terrass med fantastisk utsikt mot Mälaren. Vardagsrum och kök i öppen planlösning.

Yfeffektiv tvåa om 51 kvm med allt man kan tänka sig! Ljust och härligt vardagsrum i öppen planlösning med köket och utgång till den underbara terrassen med utsikt mot Mälaren. Ett stort sovrum med garderober en rymlig hall med garderob och städskåp. Badrummet som är helkaklat och utrustad med kombimaskin för tvätt och torktumling.

På det natursköna området Eldsund, nordväst om stadskärnan, vackert beläget invid Mälaren, låg tidigare regementet P10. Idag växer en helt ny stadsdel fram här, och du kan snart vara en del av den. Denna nya stadsdel i Strängnäs bjuder på närhet till naturen och glitter från Mälaren, som prickarna över ä. Men också bekvämligheter som skola, handel och övrig service. Allt för göra livet litet bekvämare varje dag.

Se vår film över Mälarutsikten och upplev närheten till vatten och stad. Se filmen här!

Livet vid Mälaren
Blunda och föreställ dig vågorna som böljar in mot stranden. Du öppnar balkongdörren, tar din kaffekopp och sätter dig i eftermiddagssolen för att bara njuta av Mälarens underbara vyer. Att varje dag få vakna och gå och lägga sig intill en av Sveriges vackraste sjöar, det kallar vi livskvalitet. Samtliga balkonger och uteplatser är placerade för att ge bästa möjliga sjöutsikt. Flera är byggda i terrassliknande stil och sträcker sig över två fasader. Hör du vågorna klucka?

Med närhet till allt
Du behöver inte välja bort. Här får du både grönska och närheten till centrum. Från lägenhetens naturnära läge har du bara 15-20 minuters promenad, eller några minuter på cykel, till centrum där handeln står redo för vardagsinköp och service. Brf Mälarutsikten 2 är dessutom omsluten av vatten som inbjuder till en båttur från föreningens egen brygga eller en picknick vid strandkanten med nära och kära.

Smidiga kommunikationer
Stockholm väntar på behagligt avstånd. Du tar dig enkelt till tågstationen och kan sedan sätta dig och bara koppla av i 45 minuter innan det är dags att stiga av i huvudstaden. I vårt nya område går flera busslinjer, på nära håll finns två busshållplatser så att du snabbt kan ta dig vidare. Och för dig som har bil och vill hyra garage- eller parkeringsplats finns även den möjligheten.

Det är du som ska bo här! Därför har vi ritat de nya lägenheterna precis så som vi tror att du vill ha det. Och hela tiden med närheten till och utsikten över Mälaren. Vi är så glada över att kunna erbjuda ett boende med så mycket livskvalitet som Brf Mälarutsikten 2 ger.

Anmäl ditt intresse och få förtur!
Är du intresserad av vår nyproduktion i Brf Mälarutsikten 2? Anmäl ditt intresse på projektets landningssida, och vi håller dig uppdaterad om visningar och andra nyheter om våra nya hem i Mälarutsikten.
Observera att en intresseanmälan i vår första etapp i Mälarutsikten inte är gäller för Brf Mälarutsikten 2..