Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Strängnäs, EldsundBrf Mälarutsikten i Strängnäs

Slutsålt
Tillträde:Enligt överenskommelseBostäder:44Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-4Boyta:39-102 kvmPris:1 404 000-4 590 000 krAvgift:2 129-5 568 kr

Inflyttningsklart i Strängnäs - precis vid Mälarens strand!

För mer information om våra nyproducerade bostäder, kontakta SkandiaMäklarna, Gunilla Thorin, 070-561 38 67, gunilla.thorin@skandiamaklarna.se

Nu endast 1 lägenhet kvar i detta unika läge vid Mälarens strand i Strängnäs. En trea i hörnläge med stor härlig uteplats. Titta in i lägenheten i vårt bildgalleri.

Slut ögonen och tänk på det perfekta boendet. Innehåller det ett fantastiskt läge med sjöutsikt, garage i källaren samt hög standard på vitvaror och inredning, samtidigt som du har stadens bekvämligheter endast 10 minuter bort? Glädjande nog har vi det perfekta boendet för dig! I Brf Mälarutsikten i Strängnäs bor du med det lilla extra som tillgång till båt- och rekreationsbrygga och bastuhus.
Se skisser på bastuhuset under dokument och länkar.

En ny stadsdel
Brf Mälarutsikten ligger i området Eldsund som du hittar nordväst om stadskärnan. Här, vackert beläget invid Mälaren, låg tidigare regementet P10, men området ligger nu till grund för en helt ny stadsdel. I den nya stadsdelen hittar du inte bara närheten till naturen med glittret från Mälaren som prickarna över ä:et, utan även bekvämligheter såsom skola, handel och övrig service. Allt för en bekvämare vardag.

Se vår film över Mälarutsikten och upplev närheten till vatten och stad. Se filmen här!

Vi har tänkt på helheten
I ditt nya hem har vi tänkt på helheten. Väggar och inredning går i ljusa nyanser som sprider ljuset vidare och bidrar till rymden. Köket, som kommer från Vedum, är utrustat med vitvaror av hög kvalitet - kyl och frys, diskmaskin, inbyggnadsmikro samt inbyggnadsugn och induktionshäll gör ditt vardagsliv smidigt och enkelt. I badrummet som inreds med stilrent kakel och klinker hittar du även din egen tvättmaskin och torktumlare med överliggande bänkskiva och väggförvaring. Enkelt och bekvämt, inget jagande efter tvättider eller offra dyrbar söndagsvila i tvättstugan.

Rekreationsbrygga och båtplats
I Brf Mälarutsikten kan du flytta in efter överenskommelse. Det betyder att du redan nu kan njuta på rekreaktionsbryggan eller ta båten ut på Mälaren från din egen båtplats vid bryggan nedanför huset. Här finns också ett bastuhus direkt vid stranden.

Färgsortering av hushållsavfall - det ska vara lätt att göra rätt!
Vi kommer som en av de första bostadsrättsföreningarna i Sverige att erbjuda färgsortering. Ett enkelt sätt där du sorterar hushållsavfallet i påsar direkt i hemmet. Sex olika påsar i olika färger för matavfall, plast, papper, textilier, metall och tidningar. När påsarna är fulla slänger du dem i sopkärlen som finns i miljöhuset på gården.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Mälarutsikten betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Med reservation för ändringar. Illustrationer kan skilja sig från verkligheten.

Nyheter

Ett expansivt Strängnäs

På det gamla regementsområdet i västra Strängnäs utvecklar Peab Bostad cirka 160 bostadsrättslägenheter i flera etapper. Marken i det historiska området har förädlats och det nya bostadsområdet möjliggör att Strängnäs växer västerut från stadskärnan....