Om objektet

Nyproduktion i Strängnäs

Försäljning pågår! Kontakta SkandiaMäklarna i Strängnäs för att boka en lägenhet.

Slut ögonen och tänk på det perfekta boendet. Innehåller det sjöutsikt, slippa klippning av gräsmattan, hög standard på vitvaror samt inredning, samtidigt som du hittar stadens bekvämligheter endast 10 minuter bort? Glädjande nog har vi det perfekta boendet för dig! I Brf Mälarutsikten i Strängnäs planeras nya moderna hem från 1-4 rok (39-102 kvm). Här bor du med det lilla extra som tillgång till båt- och rekreationsbrygga, bastuhus och gästlägenhet.

En ny stadsdel
Brf Mälarutsikten ligger i området Eldsund som du hittar nordväst om stadskärnan. Här, vackert beläget invid Mälaren, låg tidigare regementet P10, men området ligger nu till grund för en helt ny stadsdel. I den nya stadsdelen hittar du inte bara närheten till naturen med glittret från Mälaren som prickarna över ä:et, utan även bekvämligheter såsom skola, handel och övrig service. Allt för en bekvämare vardag.

Hem som andas kvalitet
Vad sägs om att sätta på sig morgontofflorna och ta dig till köket på mattlackad ekparkett? Samma parkett hittar du genomgående i din lägenhet medan väggar och inredning går i vita och ljusa nyanser som sprider ljuset vidare och bidrar till rymden. Köket, som kommer från Vedum, är utrustat med vitvaror av hög kvalitet - kyl och frys, diskmaskin, inbyggnadsmikro samt inbyggnadsugn och häll. I badrummet som inreds i stilrent kakel och klinker hittar du även din egen tvättmaskin och torktumlare. Enkelt och bekvämt, inget jagande efter tvättider eller offra dyrbar söndagsvila i tvättstugan.

Valfrihet som gör bostaden till ett hem
I ditt nya boende vill du självklart sätta din egen prägel på inredningen för att kunna kalla det ditt hem. Vilka ytor, färgval och känslor vill du fylla ditt blivande hem med? Som kund hos Peab har du gott om möjligheter att påverka ditt nya boende med ytskikt, material och utrustning. Att göra en bostad till sitt hem, det är ett stort steg, men vi ger dig förutsättningarna för att lyckas. För dig och din familj.

Upplev din bostad
Under rubriken "Visualiseringar" hittar du vår lägenhetsväljare som gör det enkelt för dig att hitta en bostad. Du kan också se hur solen går ner över husen och ta en titt in i våra nya hem.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Mälarutsikten betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala

Med reservation för ändringar. Illustrationer kan skilja sig från verkligheten.

Alla bilder

Kontakt

Rickhard Löfgren, Skandiamäklarna

Mäklare

Telefon: 070-848 47 00

Dokument & länkar

Dela det här på:

Andra objekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.