Om objektet

Sista tvåan i projektet!

Välplanerad lägenhet om 52 kvm. Bekvämt belägen på första våningen i hus 2. Vardagsrum och kök i öppen planlösning. Kök från Vedum och vitvaror av hög kvalitet. Praktisk klädkammare i direkt anslutning till hall och ett flertal garderober i sovrum.

Slut ögonen och tänk på det perfekta boendet. Innehåller det ett fantastiskt läge med sjöutsikt, garage i källaren samt hög standard på vitvaror och inredning, samtidigt som du har stadens bekvämligheter endast 10 minuter bort? Glädjande nog har vi det perfekta boendet för dig! I Brf Mälarutsikten i Strängnäs bygger vi nu nya moderna hem från 1-4 rok (39-102 kvm). Här bor du med det lilla extra som tillgång till båt- och rekreationsbrygga, bastuhus och gästlägenhet.

En ny stadsdel
Brf Mälarutsikten ligger i området Eldsund som du hittar nordväst om stadskärnan. Här, vackert beläget invid Mälaren, låg tidigare regementet P10, men området ligger nu till grund för en helt ny stadsdel. I den nya stadsdelen hittar du inte bara närheten till naturen med glittret från Mälaren som prickarna över ä:et, utan även bekvämligheter såsom skola, handel och övrig service. Allt för en bekvämare vardag.

Se vår film över Mälarutsikten och upplev närheten till vatten och stad. Se filmen här!

Vi har tänkt på helheten
I ditt nya hem har vi tänkt på helheten. Väggar och inredning går i ljusa nyanser som sprider ljuset vidare och bidrar till rymden. Köket, som kommer från Vedum, är utrustat med vitvaror av hög kvalitet - kyl och frys, diskmaskin, inbyggnadsmikro samt inbyggnadsugn och induktionshäll gör ditt vardagsliv smidigt och enkelt. I badrummet som inreds med stilrent kakel och klinker hittar du även din egen tvättmaskin och torktumlare med överliggande bänkskiva och väggförvaring. Enkelt och bekvämt, inget jagande efter tvättider eller offra dyrbar söndagsvila i tvättstugan.

Visningar

Nästa visning: 27 februari

Adress
Vi ses på Stabsvägen 13 där mäklare finns på plats och berättar mer. Anmäl dig till therese.nyberg@skandiamaklarna.se
Kommentar
Välkommen till vår visningslägenhet i Mälarutsikten!
När
17:00-17:30
Anmälan krävs
Nej
Kontaktperson
Therése Nyberg Larsson, SkandiaMäklarna

Alla bilder

Kontakt

Therése Nyberg Larsson, SkandiaMäklarna

Mäklare

Telefon: 070-714 81 64

Rickhard Löfgren, Skandiamäklarna

Mäklare

Telefon: 070-848 47 00

Dela det här på:

Andra objekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.