Om projektet

Tryggt och nära. Bara bo - helt enkelt !

I Brf Skeppsbron 4 bor du med Nyköpings hamn som granne och med centrum på kort gångavstånd. Här planerar vi för 34 lägenheter fördelat på ettor, tvåor, treor och fyror. Samtliga med stora balkonger eller uteplats. Vissa har till och med två balkonger!

Lägenheterna
Du möts av en luftig och öppen planlösning med vitmålade väggar. Den som önskar kan välja en annan kulör som tillval. De har fina ljusinsläpp och vi har verkligen satt dig som ska bo här i fokus.

Gästlägenhet
För att få plats för släkt och vänner som vill bo över bokar du enkelt den tillhörande gästlägenheten som finns i föreningen.

Innergård med parkliknande miljö
Njut både inne och ute! I Brf Skeppsbron 4 får du tillgång till en stor skyddad innergård. Här skapar vi en grön och ombonad plats för er i föreningen. Gården rymmer också flera cykelförråd.

Nyköpings modernaste garage!
Vidare så har vi nöjet att presentera ett av Sveriges och definitivt Nyköpings modernaste garage, ett så kalllat combiliftsystem, där bilarna på ett smart och yteffektivt sätt placeras i två våningar. I från garaget finns hiss direkt upp till bostäderna - bekvämt och tryggt.
Totalt finns 30 platser - först till kvarn! Parkeringen är toppmodern och den når du från ditt våningsplan direkt utan att behöva gå ut.
Se film från leverantör under dokument och länkar.

Anmäl ditt intresse och få förtur!
Är du intresserad av vår nyproduktion i Brf Skeppsbron 4. Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid köpanmälan baseras på det datum du lämnade din intresseanmälan. Vi håller dig också uppdaterad med information om våra nya hem och bjuder in till säljpremiär.

Med reservation för ändringar. Våra inspirationsbilder kan skilja sig från verkligheten.
Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Utforska ditt nya hem

Läget

Vid västra skeppsbron färdigställs museeum med restaurang och utställningar. Här har man även närhet till strandpromenad och båtplatser. På sommaren blommar hamnen upp med folkliv, restauranger och glassbar. Det är inte långt till busstation och Centrum med handel. Ett väldigt bra läge helt enkelt !

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Anders Wallén, Fastighetsbyrån

Mäklare

Telefon: 0155-28 60 40

Jens Öhling, Fastighetsbyrån

Mäklare

Telefon: 070-840 00 38

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.