Femöre, OxelösundF-1001 - Kanotvägen 5

Till salu
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:3Boarea:76 kvmBalkong:JaHiss:JaPris:1 995 900 krAvgift:5 440 krIngår i avgiften:Värme, Kallvatten, Sophämtning

Trevlig trea i markplan med balkong

Ingen trafik utanför bostaden, ett fridfullt boende på Femöre. Balkong om ca 13 kvm. Välplanerad trea med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Ett stort sovrum med möjlighet till både dubbelsäng och arbetsplats samt en mindre sovrum. Luftigt badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Vi planerar att bygga nytt i Oxelösund, välkommen på visning!

Husens fasad är putsad och kulören harmonierar väl med omgivningarna. För att förlänga känslan av naturreservatets vegetation har vi plockat med oss naturmarken även in i gårdsmiljön. På så sätt bevarar vi så mycket skog som möjligt och skapar spännande lekparker och sköna sittbänkar av naturens eget byggmaterial. Här har vi anpassat oss efter naturen, inte tvärtom.

För att du ska kunna uppleva så mycket som möjligt av de vackra vyerna har vi satsat på stora balkonger. Samla ihop familjen eller vännerna och umgås på din generösa balkong.

Här kan du njuta av livskvalitet varje dag
För de flesta betyder Femöre naturreservat och havsluft. Och kanske både morgondopp och kvällsdopp. Får du inte nog av havet? Då kan du enkelt glida runt på Östersjön genom att hyra en kanot från anläggningen bara ett par hundra meter ner från din lägenhet. Så enkelt. Och sådan livskvalitet! Här kan du också uppleva kontrasten mellan de puttrande fiskebåtarna och de stora lastfartyg som rör sig i Oxelösunds hamnar. Badhus och träningsanläggning ligger dryga två kilometer bort.

Även om du bor här, nästan mitt i naturen, har du aldrig långt till centrum. Knappt två kilometer bort väntar matbutiker, vårdcentral, apotek, bank och annat viktigt som du kan behöva i vardagen. Väljer du att gå får du en skön promenad på 25 minuter. Annars är det en snabb, luftig tur på cykeln eller så klart ännu kortare med bilen.

Från Oxelösund tar du dig snabbt och smidigt vidare till Nyköping. Och Stockholm väntar bara en och en halv timme bort. Den bästa av världar. Lugnt, grönt och skönt eller snart på jobbet, ett flyg långt bort eller i huvudstadens sus och dus. Du behöver inte välja bort.


Hem för en sundare morgondag
Vi vill att du ska flytta in i ett friskt hem. Du ska känna att vi arbetar med största omsorg om hälsa och våra gemensamma resurser när vi bygger din bostad. Därför arbetar vi med Svanen, nordens officiella miljömärkning. Vårt kommande kvarter på Femöre certifieras enligt miljömärkningen Svanen, vilket garanterar att vårt arbete bygger på en grön filosofi med fokus på etik, kvalitet och långsiktighet. Vi hjälper dig att göra ett hållbart val.

Nytt och bekvämt
När du köper en nyproducerad bostad är allt nytt och fräscht. Du får vara med och skapa ditt personliga hem genom att välja inredningsval från vårt fina tillvalssortiment.

Praktisk köpguide
Att köpa en bostad är ett av de största besluten du gör i livet. Därför vill vi att det ska vara så tryggt och enkelt som möjligt för dig att köpa en nybyggd bostad av oss. Peab har varit verksamma i över 60 år och har Sveriges nöjdaste kunder, vilket stärker vår position som en trygg och säker aktör när man ska köpa ny bostad. För att du ska känna dig trygg när du köper bostad av Peab har vi tagit fram en enkel köpguide med 8 steg som på ett översiktligt sätt förklarar köpprocessen. Det ska vara enkelt att köpa bostad av oss, vilket är anledningen till att vi har tagit fram denna köpguide där du steg för steg kan läsa om hur det går till! Du hittar guiden genom att Klicka här!

Av oss köper du bostad till fast pris utan budgivning
Fördelarna med att köpa en nyproducerad bostad är många, men främst att du köper din bostad till ett fast pris och undviker tidskrävande och frustrerande budgivningar.  

Anmäl ditt intresse
Är du intresserad ? Lämna in en intresseanmälan redan idag så får du löpande information kring projektet.

Välkommen med din intresseanmälan!

Visualiseringar är inspirationsbilder. Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel i bilderna

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte