Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

OxelösundFemörekanalen

Kommande
Bostäder:12Upplåtelseform:Bostadsrätt

Naturskönt läge granne med skog och hav

Här, granne med Femörekanalen, planerar vi för hus i bostadrättsrättsform. Barnvänligt boende med naturen runt knuten.

Hav och skog utanför dörren
Här bor du på bästa läget, med en kort promenad till morgon- och kvällsdopp. Njut av havsluft och härliga promenader i naturreservatet. Här planeras nu för nya naturnära hem med fokus på livskvalité. Här finns både båt- och badbrygga runt knuten. Med toffelavstånd till badbryggan så finns alla förutsättningar för ett skönt morgondopp.

Här bor du nästan mitt i naturen, men samtidigt med närhet till centrum. Knappt två kilometer bort väntar matbutiker, vårdcentral, apotek, bank och annat viktigt som du kan behöva i vardagen. Hitta din hemkänsla i våra nya bostäder i Femöre.

Nytt och bekvämt
När du köper en nyproducerad bostad är allt nytt och fräscht. Du får vara med och skapa ditt personliga hem genom att välja inredningsval från vårt fina tillvalssortiment.

Fast pris - ingen budgivning
Vi säljer till fast pris, så när du köper en bostad av oss slipper du hetsiga budgivningar.

Anmäl ditt intresse och få förtur!
Är du intresserad av vårt kommande hus i Oxelösund? Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid köpanmälan baseras på det datum du lämnade din intresseanmälan.

Du som står gjort en intresseanmälan får alltid den senaste informationen från oss via nyhetsbrev. Välkommen med din intresseanmälan!

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?