Om objektet

Ett modernt boende intill glittrande Mälaren

Vi bygger för fullt, försäljning pågår! Kontakta våra mäklare på SkandiaMäklarna för mer information.

Välkommen på områdesvisning den 24/9 kl 11-12. På plats finns representanter för Peab Bostad, Peab Sverige samt SkandiaMäklarna. Vi bjuder på korv och dryck. Anmäl antal personer i sällskapet till theresa.entin@peab.se, senast den 22/9 kl 16 behöver vi ditt svar.

Slut ögonen och tänk på det perfekta boendet. Innehåller det sjöutsikt, slippa klippning av gräsmattan, hög standard på vitvaror samt inredning, samtidigt som du hittar stadens bekvämligheter endast 10 minuter bort? Glädjande nog har vi det perfekta boendet för dig! I Brf Mälarutsikten i Strängnäs planeras nya moderna hem från 1-4 rok (39-102 kvm).

En ny stadsdel
Brf Mälarutsikten ligger i området Eldsund som du hittar nordväst om stadskärnan. Här, vackert beläget invid Mälaren, låg tidigare regementet P10, men området ligger nu till grund för en helt ny stadsdel. I den nya stadsdelen hittar du inte bara närheten till naturen med glittret från Mälaren som prickarna över ä:et, utan även bekvämligheter såsom skola, handel och övrig service. Allt för en bekvämare vardag.

Hem som andas kvalitet
Vad sägs om att sätta på sig morgontofflorna och ta dig till köket på mattlackad ekparkett? Samma parkett hittar du genomgående i din lägenhet medan väggar och inredning går i vita och ljusa nyanser som sprider ljuset vidare och bidrar till rymden. Köket, som kommer från Vedum, är utrustat med vitvaror av hög kvalitet - kyl och frys, diskmaskin, inbyggnadsmikro samt inbyggnadsugn och häll. I badrummet som inreds i stilrent kakel och klinker hittar du även din egen tvättmaskin och torktumlare. Enkelt och bekvämt, inget jagande efter tvättider eller offra dyrbar söndagsvila i tvättstugan.

Valfrihet som gör bostaden till ett hem
I ditt nya boende vill du självklart sätta din egen prägel på inredningen för att kunna kalla det ditt hem. Vilka ytor, färgval och känslor vill du fylla ditt blivande hem med? Som kund hos Peab har du gott om möjligheter att påverka ditt nya boende med ytskikt, material och utrustning. Att göra en bostad till sitt hem, det är ett stort steg, men vi ger dig förutsättningarna för att lyckas. För dig och din familj.

Anmäl ditt intresse
Håll dig uppdaterad genom att anmäla ditt intresse, då får du nyheter och information om Brf Mälarutsikten.

Med reservation för ändringar. Illustrationer kan skilja sig från verkligheten.

Visningar

Nästa visning: 24 september

Adress
Byggarbetsplatsen Regementsgatan 48, Strängnäs. Ingång via grinden längst västerut.
Kommentar
Välkommen på områdesvisning! Anmäl dig till theresa.entin@peab.se
När
11:00-12:00
Anmälan krävs
Ja
Kontaktperson
Theresa Entin, Peab

Alla bilder

Kontakt